Πως να φτιάξετε καλειδοσκόπιο με 3 τρόπους

Όλες οι οδηγίες για το πως να φτιάξετε καλειδοσκόπιο με 3 διαφορετικούς τρόπους, εύκολες κατασκευές για να συμμετέχουν και τα παιδιά.

Όπως σας είπα στην προηγούμενη ανάρτηση και καλά θα έχετε καταλάβει, όταν κάτι μου αρέσει πολύ, θα βάλω τα δυνατά μου, θα παιδευτώ αλλά θα πετύχω το αποτέλεσμα που θέλω. Έτσι έγινε λοιπόν και όταν μου ήρθε η ιδέα να φτιάξω ένα καλειδοσκόπιο, έψαξα και βρήκα οδηγίες και video στο διαδίκτυο, σε πολλές παραλλαγές. Πιο πολύ ήθελα να δοκιμάσω γιατί από μικρή ήμουν πολύ ενθουσιασμένη μ’ αυτό το παιχνίδι και πίστευα ότι ήταν ακατόρθωτο να το φτιάξει κανείς μόνος του. Τελικά, όλα γίνονται!

Από τα υλικά που θα χρησιμοποιήσετε θα εξαρτηθεί και το αποτέλεσμα, έχω όμως να σας δείξω πως να φτιάξετε καλειδοσκόπιο με 3 διαφορετικούς τρόπους και εσείς θα διαλέξετε αυτόν που προτιμάτε.

Πως να φτιάξετε καλειδοσκόπιο με 3 διαφορετικούς τρόπους

Ακολουθήστε με στο Instagram για να μαθαίνετε κι από εκεί τα νέα μου και να βλέπετε όλες τις φωτογραφίες που μοιράζομαι με τους φίλους μου!

Πως να φτιάξετε ένα εντυπωσιακό καλειδοσκόπιο

Πρώτο “Το εντυπωσιακό” καλειδοσκόπιο και είναι αυτό που κέρδισε η Κική. Το καλύτερο αποτέλεσμα σίγουρα το έχει αυτό γιατί είναι φτιαγμένο με καθρέφτη, ας δούμε όμως τον τρόπο κατασκευής του!

Παίρνουμε ένα κουτί από τα γνωστά πατατάκια και κάνουμε μια τρύπα στο κάτω μέρος μ’ ένα κατσαβίδι. Όχι πολύ μεγάλη, ίσα να χωράει το μάτι!

φτιάχω καλειδοσκόπιο

Μετά θα το κόψουμε όπως στην φωτογραφία. Η μικρή ροδέλα να έχει 1εκ. πάχος.

ftiaxno kaleidoskopoio eukolo

Θα κόψουμε σε ίσες διαστάσεις 3 ράβδους από καθρέφτη έτσι ώστε όταν θα τους ενώσουμε και θα έχουμε ένα τριγωνικό σχήμα, να χωράει ακριβώς μες στο κομμένο κουτί μας.

pos na ftiakso eukolo kaleidoskopio

Με τον καθρέφτη από την μέσα μεριά, θα ενώσουμε τα κομμάτια με διάφανη αυτοκόλλητη ταινία.

kathreftis gia kaleidoskopoio

Αν κόψουμε τα καθρεφτάκια σε μεγαλύτερα κομμάτια, θα μας είναι άχρηστα γιατί δεν θα χωράνε στο κουτί. Αν μας κοπούν λίγο μικρότερα, δεν πειράζει καθόλου. Στα κενά, ανάμεσα σε καθρέφτη και κουτί, μπορούμε να σφηνώσουμε χαρτί, αφρολέξ ή ότι άλλο σκεφτούμε, για να μην μετακινείται καθόλου ο καθρέφτης μας.

κατασκευή καλειδοσκόπιου

Παίρνουμε το μικρό μας κυκλάκι από το κουτί που κόψαμε και σχεδιάζουμε έναν ίδιο κύκλο πάνω σε ένα διάφανο χονδρό πλαστικό.

καλειδοσκόπιο κατασκευή

Κολλάμε με σιλικόνη το πλαστικό πάνω στο κυκλάκι μας.

οδηγίες για καλειδοσκόπιο

Μετά το κυκλάκι πάλι με σιλικόνη θα το κολλήσουμε στο κουτί. Θα βάλουμε λίγη κόλα και στον καθρέφτη που είναι από κάτω για να κολλήσει κι εκεί.

φτιάχνω μόνος μου καλειδοσκόπιο

Ακριβώς πάνω από τον τριγωνικό καθρέφτη και πάνω στο πλαστικό, θα κολλήσουμε με σιλικόνη ένα χαρτόνι στο ίδιο σχήμα και στο ύψος του μικρού κυλίνδρου.

εύκολο καλειδοσκόπιο

Εκεί μέσα θα βάλουμε τις χάντρες μας. Οι χάντρες καλύτερα να είναι διάφανες αλλά σε έντονα χρώματα. Και πολύ βασικό είναι να μην το παραγεμίσουμε. Θέλουμε να μπορούν να μετακινούνται οι χάντρες καθώς θα το περιστρέφουμε για να γίνονται αυτές οι όμορφες εναλλαγές σε χρώματα και σχέδια! Κλείνουμε από πάνω πάλι με ένα διάφανο πλαστικό.

καλειδοσκόπιο οδηγίες για να το φτιάξεις μόνος σου

Καλύπτουμε τα κενά μέρη με χοντρό διακοσμητικό χαρτί καθώς και όλο το υπόλοιπο κουτί.

Πως να φτιάξετε ένα καλειδοσκόπιο
Πως να φτιάξετε ένα εντυπωσιακό καλειδοσκόπιο
Πως να φτιάξετε ένα εντυπωσιακό καλειδοσκόπιο

Μια από τις αμέτρητες εικόνες που θα μας δώσει αυτό το καλειδοσκόπιο είναι κι αυτή!

φτιάξε ένα έντυπωσιακό καλειδοσκόπιο μόνος σου
Πως να φτιάξετε καλειδοσκόπιο

Στην κατασκευή του δεύτερου καλειδοσκόπιου μπορούν να συμμετέχουν και τα παιδιά

Το δεύτερο το έχω ονομάσει “Παιδικό αλλά αξιοθαύμαστο” και αυτό γιατί μπορούν να το φτιάξουν πολύ εύκολα και τα παιδιά μας, με μικρή βοήθεια από εμάς. Τα σχέδια και τα χρώματα που θα μας δώσει θα είναι πιο ματ και πιο απαλά.

Θα χρειαστούμε ένα ρολό από το χαρτί της κουζίνας. Θα κλείσουμε την μια μεριά με χονδρό χαρτόνι που στην μέση θα κάνουμε μια μικρή τρυπούλα.

φτιάξε ένα εύκολο καλειδοσκόπιο

Ύστερα, όπως και στην προηγούμενη κατασκευή, θα κόψουμε από χονδρό πλαστικό ένα σχήμα τριγωνικό έτσι ώστε να χωράει στο ρολό μας. Εδώ να σας πω ότι μπορούμε να βάλουμε και καθρέφτη αν θέλουμε, όπως και στο προηγούμενο κουτί από τα πατατάκια. Είπαμε όμως ότι αυτό είναι το παιδικό καλειδοσκόπιο οπότε τα υλικά είναι πιο απλά και εύκολα για να μπορεί να τα πιάσει κι ένα παιδί.

καλειδοσκόπιο κατασεκυή για παιδιά

Αφού λοιπόν βάλουμε το πλαστικό τρίγωνο στο ρολό, θα πάρουμε ένα κομμάτι σελοφάν, καλύτερα από αυτό που τυλίγουμε τα γλυκά όχι το πολύ πολύ λεπτό και θα το πιέσουμε με το δάχτυλό μας στο κέντρο για να δημιουργήσουμε ένα μικρό αυλάκι.

φτιάξε ένα πολύ εύκολο καλειδοσκόπιο

Εκεί μέσα θα βάλουμε τις χαντρούλες μας.

αυτό είναι το εύκολο καλειδοσκόπιο που μπορούν να φτιάξουν και τα παιδιά

Θα κλείσουμε από πάνω με ένα μικρό κομμάτι αντικολλητικό χαρτί που θα το στερεώσουμε με διάφανη αυτοκόλλητη ταινία.

κατασκευή καλειδοσκόπιου για παιδιά

Ντύνουμε γύρω γύρω με διακοσμητικό χαρτί και είναι έτοιμο!

Πως να φτιάξετε ένα εύκολο καλειδοσκόπιο
Πως να φτιάξετε ένα εύκολο καλειδοσκόπιο

Αυτό είναι το δωράκι που κέρδισε η Chris και θα μας δώσει περίπου αυτήν την εικόνα.

εύκολο καλειδοσκόπιο κατασκευή για παιδιά

Διαβάστε επίσης:

Πως να φτιάξετε ένα μικρό καλειδοσκόπιο

Το τρίτο καλειδοσκόπιο το έχω ονομάσει “Μικρό αλλά θαυματουργό”. Και αυτό γιατί παρόλο που είναι μικρό, κάνει έντονους χρωματισμούς επειδή είναι φτιαγμένο από cd.

Για να το φτιάξουμε, θα πάρουμε ένα ρολό από το χαρτί τουαλέτας και θα το κόψουμε για να έχουμε ένα ρολό 7 εκ. και ένα μικρότερο ρολάκι που θα μας χρειαστεί κι αυτό.

μικρό καλειδοσκόπιο

Όπως βλέπετε στην φωτογραφία, θα κόψετε τρία ίδια παραλληλόγραμμα 7 επί 2,5 εκ. από ένα cd.

φτιάξε ένα εύκολο καλειδισκόπιο με cd

Θ’ ακολουθήσουμε την ίδια διαδικασία. Θα ενώσουμε τα παραλληλόγραμμα με την καθρεφτένια πλευρά από μέσα.

μικρό καλειδοσκόπιο για παιδιά

Θα το τοποθετήσουμε μέσα στο ρολό. Αν μας πέσει μεγάλο, θα σφηνώσουμε ανάμεσα αφρολέξ για να μην μετακινείτε το τρίγωνο. Την μία πλευρά του ρολού την κλείνουμε με χαρτόνι αφού έχουμε κάνει μια μικρή τρυπούλα στο κέντρο. Την άλλη θα την κλείσουμε με το ρολάκι που κρατήσαμε αφού πάλι το έχουμε κλείσει από την μια μεριά με πλαστικό.

οδηγίες για παιχνίδι καλειδοσκόπιο που μπορείς να φτιάξεις μόνος σου

Θα ενώσουμε τα δυο κομμάτια με αυτοκόλλητη ταινία.

πολύ εύκολη κατασκευή καλειδοσκόπιου για παιδιά

Φτιάχνουμε ένα τρίγωνο από χαρτόνι, το κολλάμε μέσα και τοποθετούμε εκεί διάφορες χάντρες. (Μην βάλετε πολλές). Καλύπτουμε από πάνω πάλι με πλαστικό.

πως φτιάχνω καλειδοσκόπιο

Στο τέλος ντύνουμε με διακοσμητικό χαρτί.

Πως να φτιάξετε ένα μικρό καλειδοσκόπιο
Πως να φτιάξετε ένα μικρό καλειδοσκόπιο

Τόσο μικρό και τόσο όμορφο!

Πως να φτιάξετε μόνοι σας ένα μικρό καλειδοσκόπιο

Τώρα που σας έδειξα πως να φτιάξετε μόνοι σας ένα καλειδοσκόπιο, διαλέξτε την εκδοχή που προτιμάτε και δημιουργήστε! Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, το αποτέλεσμα θα εντυπωσιάσει σίγουρα μεγάλους και μικρούς!

Ακολουθήστε το Lamprouka.gr στο Google News για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας άρθρα.

Λαμπρινή Μιχαήλ
Λαμπρινή Μιχαήλhttps://lamprouka.gr/
Με λένε Λαμπρινή και ασχολούμαι με τις diy κατασκευές, τις μεταμορφώσεις επίπλων, την διακόσμηση και ανανέωση σπιτιού. Στο lamprouka.gr και στο Youtube παρουσιάζω τις κατασκευές μου βήμα - βήμα. Επίσης αγαπώ την ζαχαροπλαστική και μοιράζομαι δοκιμασμένες συνταγές για γλυκά και τούρτες γενεθλίων.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Φαίνεται υπέροχο κ ανυπομονώ να το δω κ από κοντά!!!! χεχε Ευχαριστούμε που μας δείχνεις κ λεπτομερώς πως τα έφτιαξες!!! Συγχαρητήρια για τον κόπο σου Λαμπρινή μου!! Φιλάκια

 2. Πολύ όμορφη κατασκευή!!!! Νομίζω πως τα παιδιά θα ενθουσιαστούν με ένα τέτοιο δώρο!!!! Καλό μήνα Λαμπρινή και καλώς σε βρήκα!!!!

 3. Ποτέ δε φανταζόμουν ότι θα μπορούσαμε να φτιάξουμε μόνες μας καλειδοσκόπια!!
  Ευχαριστούμε για τις οδηγίες,οι παραλλαγες είναι πολλές και τα υλικά ευκολα, εκτός από τον καθρεύτη όλα βρίσκονται κι ανακυκλώνονται!
  Καλά θα κάνουν να μάθουν και τα παιδιά να φτιάχνουν τα παιχνίδια τους κι όχι μόνο να ζητάνε!!

 4. ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ! ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ; ΞΕΡΕΙΣ Ο ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΞΙΖΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ. ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ!
  ΦΙΛΑΚΙΑ!

 5. Με την ευκαιρία της ανάρτησής σου έψαξα στο ιντερνετ κάτι που το είχα ξεχάσει τελείως και εντυπωσιάστηκα!!
  Βρε Λαμπρούκα τι όμορφα που τα έκανες .Γειά στα χεράκια σου!!!Ευχαριστούμε για τις οδηγίες που ομολογουμένως είναι κατατοπιστικότατες και πλήρως κατανοητές!!!

 6. Λαμπρούκα μου δεν ήξερα πως φτιάχνονται και έμεινα με το στόμα ανοιχτό!!! Πόσο τυχερή είμαι που το κέρδισα!! Χα Χα Χα!!!

 7. Καταπληκτική ιδέα!!!
  Ευχαριστούμε για τις οδηγίες λεω να το προσπαθήσω με την κορούλα μου κάποια στιγμή
  Καλώς σε βρήκα!

 8. Τι καταπληκτικό να μπορούμε να φτιάξουμε μόνη μας αυτό το υπέροχο παιχνίδι!!!! Και εγώ θα το φτιάξω μαζί με τα παιδιά, Νομίζω πως θα ξετρελαθούν γιατί τους αρέσουν πολύ τα καλειδοσκόπια. Σε ευχαριστούμε πολύ για τις οδηγίες!!!! Δεν θα σκεφτόμουν ποτέ να φτιάξω!!!

 9. Εγώ πάλι δεν ήξερα τί είναι το καλειδοσκόπιο (:Ο)!!ΑΛΛΑ εντυπωσιάστηκα από το αποτέλεσμα και από την υπομονή σου και να τα φτιάξεις και να μας τα δείξεις τόοοσο αναλυτικά και κατατοπιστικά!!!Υποκλίνομαι!

 10. Ήμουν μικρή όταν μου έφτιαχνε ή μαμά μου καλειδοσκόπιο. Καθώς πάντα μου άρεσαν τα χρώματα καθόμουν με τις ώρες και το χάζευα!!! Σ΄ευχαριστώ που μου το θύμησες! Νομίζω θα φτιάξω ένα για… μένα! Καλό μήνα Λαμπρινή, να΄σαι πάντα καλά!!!

 11. Λαμπρινή καλώς σε βρήκα!! Ενθουσιάστηκα με το καλειδοσκόπιο. Δεν πίστευα ότι είναι σχετικά εύκολο να το φτιάξεις μόνη σου. Ιδίως η κατασκευή με το CD είναι κάτι που εύκολα το βρίσκεις. Μπράβο σου και για τα τρία, πολύ όμορφα.Είμαι σίγουρη ότι τα πιτσιρίκια αλλά και οι μεγάλοι θα ενθουσιαστούν!!Σου εύχομαι καλό μήνα και να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!

 12. Λαμπρινή, φοβερή η ιδέα σου!!! Μπράβο και για την περιγραφή…..
  Για πέρνα και από το σπιτάκι μου, σε περιμένει και σένα ένα παιχνιδάκι……

 13. ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!
  ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ!!!!!!!!
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ!!!!!!!!!!!
  ΛΕΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΗΨΑΚΙΑ ΜΟΥ….ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!!!!!
  ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!!
  ΘΥΜΗΣΕ ΜΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ!!!!!

 14. Kαλώς σε βρήκα Λαμπρινή μου στο σπιτάκι σου,είναι πανέμορφο!!!Τα καλειδοσκόπια πολύ ωραία και τα τρία και με τις οδηγίες σίγουρα θα τα φτιάξω και εγώ!!!Καλό βράδυ φιλάκια και ελπίζω να τα λέμε συχνά…

 15. Καλώς σε βρήκα Λαμπρινή ! Είχα ακούσει ότι φτιάχνεται εύκολα ένα καλειδοσκόπιο αλλά με τις δικές σου οδηγίες φαίνεται παιχνιδάκι. Σ'ευχαριστούμε !

 16. Γειά σου Λαμπρινή!Εντυπωσιάστηκα με το καλειδοσκόπιο φοβερό!!!Έχω και΄γω δυο παιδάκια θα το προσπαθήσουμε σίγουρα.Φιλάκια…

 17. Θαυμάζω πολύ αυτό που κατασκεύασες! Μέχρι πριν από λίγο νόμισα πως τα καλλιδοσκόπια φυτρώνουν στα βιομηχανικά χωράφια της ΝΑΣΑ! Δεν πήγαινε το μυαλό μου πως μπορούν να κατασκευαστουν! Ευχαριστώ πολύ!

  • Ναι, αλήθεια! Εφτιαξα το τελευταίο της λίστας σου, ομολογουμένως λίγο δύσκολο διότι λίγο που ήταν χάρτινο το ρολό και δεν έλεγε να καθίσει "σούζα", λίγο που "έσφαξα" κάμποσα cd μέχρι να μου πετύχουν χωρίς να σπάσουν αλλά ναι, ΠΕΤΥΧΕ!!! Τώρα προετοιμάζομαι για το πρώτο που φαίνεται πιο "προκομένο" και μάλλον πιο εύκολο πιστεύω (;). Μήπως θυμάσαι τις διαστάσεις από τον καθρέφτη που αντιστοιχούν στο συγκεκριμένο πάτα-το-κουτί; Πάντως σ' ευχαριστώ, μ' έκανες πολύ ευτυχισμένη, αλήθεια! Και για να μην είμαι "ανώνυμος" είμαι η Γωγώ και χάρηκα πολύ για την γνωριμία!!! Να είσαι καλά κοπέλα μου με τα χρυσά σου χέρια!!!

  • Γεωργία μου,με έφερες πίσω στις παλιές κατασκευές μου…!Καμιά φορά απορώ κι εγώ με τον εαυτό μου τι έχω φτιάξει!!Κοίταξα να δω αν είχα δώσει διαστάσεις για τον καθρέφτη αλλά δυστυχώς όχι και δεν θυμάμαι κιόλας.Εξαρτάται κι από τον καθρέφτη γιατί αυτός που είχα χρησιμοποιήσει είχε μεγάλο πάχος.Εσύ μπορείς να βάλεις και πιο λεπτό.Το δύσκολο είναι να κοπεί.Θέλει ένα ειδικό ρολάκι που έχει ένα ξυραφάκι πάνω του και με αυτό τον χαράζεις.Μ'ένα σταθερό χτύπημα ο καθρέφτης θα κοπεί εκεί που τον χάραξες.Αν το φτιάξεις κι αυτό, θα χαρώ πολύ να μου πεις τις εντυπώσεις σου!!!!

 18. Εφτιαξα και το μεγάλο Λαμπρινούλα μου!!! Σαφώς πιο εύκολο από το μικρό!!! Δεν χρησιμοποίησα το πάτα-το-κουτί αλλά αντ' αυτού πήρα ένα κομάτι σωλήνας pvc που ήτανε και πολύ πιο φθηνό ομολογουμένως. Εμεινα νηστική αλλά τηγανισα η ίδια πατάτες και χόρτασα 😉 . Αφθονη σιλικόνη, πάμφθηνα υλικά και …ΠΕΤΥΧΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Στο μόνο που δυσκολεύτηκα πάρα πολύ ήταν οι πέτρες (;;;;!!!) που μια τις έβαζα, μια τις έβγαζα, λιγο μεγαλύτερες, λίγο μικρότερες, λίγο λείπει μπλέ, λίγο λείπει κόκκινο και εκεί που έκανα 20 λεπτά να φτιάξω τα παντα χρειάστηκα μία ώρα και, για να πετυχω το επιθυμητό χρωματικο-διαθλαστικο-φωτοδιαπεραστικό (κ.α.)αποτελεσμα, Πάντως ήταν πανευκολο διότι ο σωλήνας δεν τρεμοπαίζει σαν το χαρτί διευκολύνοντας απίστευτα το όλο εγχείρημα! Τώρα τραβάω καρφί για το στεφάνι σου!!!! Ηδη πήρα γκοφρέ χαρτί και περιμένω τον ανθοπώλη να μου φέρει το φελιζόλ. Οταν το φτιάξω θα σου πω τις εντυπώσεις μου!!! Να είσαι καλά που εμπνέεις τον κόσμο!!!!!!! Φιλιά!

  • Βρε τι αστέρι είσαι εσύ?Μπράβο Γεωργία μου,το χάρηκα πάρα πολύ!Αυτό με τις χάντρες το έπαθα κι εγώ.Δεν μπορούσα ν'αποφασίσω ποιες να βάλω χαχααχα!!Πολύ καλύτερη η ιδέα σου για τον σωλήνα.Θα το ξέρω για την επόμενη φορά που θα ξαναφτιάξω.Όσο για το στεφάνι…στο λέω ότι είναι πανέμορφο αλλά πολύ χρονοβόρο!!Καλή υπομονή!(πάρε μικρό φελιζόλ!!)Στείλε και καμιά φωτογραφία να τα δω!!
   Φιλιά

  • Πως στελνουμε φωτογραφίες οέο;;; Οταν φτιάξω και το στεφάνι θα σου στείλω (ευελπιστω να έχω βρει τον τρόπο μέχρι τότε)! Μεχρι να βρω το φελιζολ λέω να πειραματιστω λίγο ακόμα με το καλειδοσκόπιο και να φτιάξω πενταγωνο σχήμα με τον καθρέπτη (;;;;). Αν μου πετύχει θα σου πω!!!! Εις το επανιδείν λοιπόν, φιλιά πολλα!!!

 19. Λαμπρινη μου,δεν σε γνωριζω μα αισθανθηκα την αναγκη να σε ευχαριστησω που μοιραστηκες τις γνωσεις σου μαζι μας και σαν αποτελεσμα αυτη τη στιγμη κρατω στα χερια μου το δικο μου καλειδοσκοπιο,που εφτιαξα με τα χερακια μου ακολουθωντας τις αναλυτικοτατες συμβουλες σου!Εφτιαξα το τελευταιο σου παραδειγμα,μονο που χρησιμοποιησα ενα κουτι απο σκονη για τραυματα,μεγεθους 3επι4!Ισως ειναι το πιο μικρο καλειδοσκοπιο(σχεδον τσεπης)!Ειμαι πολυ χαρουμενη!Το εφτιαξα με καθρεφτακια και το αποτελεσμα χρωματικα ειναι εξαιρετικα καλο!Και παλι σ' ευχαριστω για τη χαρα της δημιουργιας που μας μετεδωσες!Να εισαι καλα!

  • Να΄ξερες πόσο χαίρομαι…!Για μ'ένα η χαρά είναι διπλή γιατί δεν είναι μόνο η κατασκευή που την έφτιαξα και την μοιράστηκα αλλά και που κάποιοι την δοκίμασαν και το κυριότερο τους πέτυχε!!
   Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.Να είσαι καλά κι εσύ και πάντα να νιώθεις την χαρά της δημιουργίας!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τα πιο πρόσφατα νέα μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Λαμπρινή-Μιχαήλ-Lamprouka

Με λένε Λαμπρινή και ασχολούμαι με τις diy κατασκευές, την διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και την μεταμόρφωση επίπλων. Επίσης αγαπώ την ζαχαροπλαστική και μοιράζομαι στο blog μου δοκιμασμένες συνταγές για γλυκά και τούρτες γενεθλίων. Διαβάστε περισσότερα...

Instagram

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

9,094ΥποστηρικτέςΚάντε Like
8,758ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,829ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
4ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
14ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
511ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ