ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Γιρλάντα από χάρτινα λουλούδια

  Οδηγίες για να φτιάξεις χάρτινα λουλούδια και μια γιρλάντα όνειρο για την διακόσμηση του σπιτιού σου.

  Πάει καιρός από την τελευταία ανάρτηση.Πως περνάει έτσι ο χρόνος…Και βέβαια αν χάσεις τον ρυθμό και τον προγραμματισμό σου δύσκολα τον ξαναβρίσκεις.

  Σήμερα αποφάσισα να γίνει η αρχή να ξαναβρώ τους χαμένους μου ρυθμούς και είμαι εδώ για να επανορθώσω για την απουσία μου,με μια πολύ όμορφη και εύκολη κατασκευή!

  Θα φτιάξουμε όμορφα πολύχρωμα λουλούδια από χαρτί και μετά με αυτά θα δημιουργήσουμε μια γιρλάντα για να διακοσμήσουμε το σπίτι μας.Έτοιμοιιιι?Πάμε!

  Γιρλάντα από χάρτινα λουλούδια.

  [~~~Βρείτε μας στην ομάδα μας στο Facebook “Φτιάξτο αλλιώς – Πριν & Μετά” για να μοιράζεστε μαζί μας και τις δικές σας δημιουργίες για οτιδήποτε έχετε μεταμορφώσει από τα πιο απλά αντικείμενα μέχρι ολόκληρα δωμάτια!~~~]

  Πρώτα απ’ όλα θέλω να σας δείξω μια εικόνα για να καταλάβετε τι ακριβώς θα φτιάξουμε.Είναι μια σειρά από λουλούδια,φτιαγμένα όλα με γκοφρέ χαρτί και το καθένα κομμένο και δεμένο με διαφορετικό τρόπο.Θα δούμε παρακάτω πως να φτιάξουμε το καθένα από αυτά.

  Πως να φτιάξεις χάρτινα λουλούδια.

  Όπως βλέπετε όλα είναι κομμένα σε διαφορετικό σχήμα και πριν ξεκινήσουμε πρέπει να σας μιλήσω λίγο για την διαδικασία του κοψίματος η οποία είναι πολύ απλή και ίδια για όλα τα λουλούδια.

  Είπαμε ότι θα χρησιμοποιήσουμε γκοφρέ χαρτί από το οποίο θα κόψουμε μια μεγάλη λωρίδα σε κάθε χρώμα.Αυτήν την λωρίδα θα την διπλώσουμε ώστε να δημιουργήσουμε πολλά τετράγωνα το ένα πάνω στο άλλο.Όσα πιο πολλά πέταλα θέλουμε να έχουν τα λουλούδια μας,τόσο πιο πολλές λωρίδες από το χαρτί θα κόψουμε,συνεπώς δημιουργώντας και περισσότερα τετράγωνα.

  Ύστερα,όπως έχουμε διπλωμένα όλα τα τετράγωνα τα κόβουμε όλα μαζί στο σχήμα που θέλουμε.

  Πάμε να το δούμε στην πράξη με το λουλούδι Νο1.

  diy χάρτινα λουλούδια

  Στην πρώτη εικονίτσα του κολάζ βλέπουμε τα χαρτιά όλα μαζί κομμένα σε σχήμα πετάλου.

  Σε συρματάκι θα κολλήσουμε με σιλικόνη ένα μπαλάκι που πάλι έχουμε φτιάξει με τα χέρια μας από γκοφρέ χαρτί.Με πινέλο και με ατλακόλ (ή με οποιαδήποτε άλλη κόλλα) θα κολλήσουμε τα πέταλα πάνω στο μπαλάκι.Σ’ αυτό το λουλούδι μπορούμε να κολλήσουμε αρκετά πέταλα γιατί δείχνει πολύ όμορφο να είναι πλούσιο.

  Το λουλούδι Νο2 είναι φτιαγμένο με τον ίδιο τρόπο όπως το Νο1.Η διαφορά είναι στα πέταλα που έκοψα λιγότερα και μεγαλύτερα αλλά και σε διαφορετικό σχήμα.

  Πως να φτιάξεις χάρτινα λουλούδια για διακόσμηση.

  Το λουλούδι Νο3 και Νο5 είναι κι αυτά φτιαγμένα με τον ίδιο τρόπο.Οι διαφορές είναι πάντα στην ποσότητα των πετάλων και στο σχήμα τους.Σ’ αυτά τα λουλούδια δεν θα φτιάξουμε χάρτινο μπαλάκι για το κέντρο αλλά θα φτιάξουμε μικρές λωρίδες χαρτιού και θα τις κολλήσουμε στο συρματάκι. Μετά θα κολλήσουμε τα πέταλα με την γνωστή διαδικασία.

  Χάρτινα λουλούδια diy

  Γιρλάντα με χάρτινα λουλούδια diy.

  Τα λουλούδια Νο4 και Νο6 είναι κι αυτά φτιαγμένα με τον ίδιο τρόπο αλλά διαφορετικά από τα προηγούμενα.Εδώ δεν θα χρειαστούμε κόλλα και την δουλειά του δεσίματος θα την κάνει το συρματάκι που είναι διπλωμένο σαν φουρκέτα.

  Αφού κόψουμε το χαρτί στο αντίστοιχο σχήμα,θα πάρουμε το σύρμα και θα το τρυπήσουμε σε δύο σημεία μέχρι να βγει από την άλλη πλευρά.

  Φτιάξε χάρτινα λουλούδια για διακόσμηση.

  Από την άλλη πλευρά τυλίγουμε το σύρμα για να κλείσει σφιχτά όλα τα κομματάκια του χαρτιού.

  Ανοίγουμε με τα χέρια μας όλα τα πεταλάκια για να φουντώσουν.

  Φτιάξε χάρτινα λουλούδια.

  Μετά τα λουλούδια θα φτιάξουμε και μερικά φύλλα.Θα κόψουμε με τον ίδιο τρόπο πολλά χαρτάκια μαζί σε σχήμα φύλλου.Θα ενώσουμε δύο μαζί με ατλακόλ ή σιλικόνη και ανάμεσά τους θα κολλήσουμε και ένα συρματάκι.Ας φτιάξουμε αρκετά από αυτά,θα είναι καλύτερα για να γίνει πιο πλούσια η γιρλάντα μας!

  Χάρτινα φύλλα για λουλούδια από χαρτί.

  Αφού έχουμε φτιάξει πολλά λουλούδια,αρκετά από κάθε χρώμα και σχέδιο,πάμε να τα ενώσουμε όλα μαζί φτιάχνοντας μια γιρλάντα.Θα χρειαστούμε ένα χονδρό σπάγκο ή κορδόνι,ένα άλλο πιο λεπτό και εύκαμπτο και κόλλα σιλικόνη.

  Πως να φτιάξεις γιρλάντα με χάρτινα λουλούδια.

  Στο χονδρό σπάγκο ή κορδόνι,τυλίγουμε το κάθε λουλούδι με το συρματάκι,το περιστρέφουμε δηλαδή μερικές φορές μέχρι να σταθεροποιηθεί εκεί.Κόβουμε το περιττό σύρμα και συνεχίζουμε ενώνοντας όλα τα λουλούδια και τα φύλλα πάνω στον σπάγκο.

  Diy χάρτινα λουλούδια.

  Τέλος,τυλίγουμε και κολλάμε με σιλικόνη τον πιο εύκαμπτο σπάγκο πάνω από όλα τα συρματάκια για να τα καλύψουμε.

  Γιρλάντα με χάρτινα λουλούδια.

  Τελειώσαμε!Η γιρλάντα είναι έτοιμη για να διακοσμήσουμε το σπίτι μας!

  Διακοσμητική γιρλάντα με χάρτινα λουλούδια.

  Μια πολύ όμορφη και ηλιόλουστη μέρα στην αρχή της Άνοιξης,τότε που όλα τριγύρω ήταν ακόμα καταπράσινα πήρα αγκαλιά την γιρλάντα μου και πήγα στην εξοχή για φωτογράφιση. Πολύ το ευχαριστήθηκα έχω να σας πω!

  Φτιάξε γιρλάντα με χάρτινα λουλούδια για διακόσμηση.

  Όμως αυτή η γιρλάντα φτιάχτηκε για αλλού,όχι για να κρέμεται όπου κι όπου…

  Ένα σπιτάκι στο βουνό,μετά από μια μεγάλη ατυχία,ανανεώθηκε ολοκληρωτικά και η χάρτινη,λουλουδένια γιρλάντα είναι μέρος αυτής της μεγάλης αλλαγής!

  Διακόσμηση κρεβατιού με χάρτινα λουλούδια γιρλάντα.

  Μέχρι να βάλω τις φωτογραφίες από το ανανεωμένο σπιτάκι στο βουνό σε μια σειρά,να καταφέρω να διαλέξω μερικές,τις καλύτερες,ανάμεσα σε μια κάρτα μνήμης εντελώς γεμάτη,σας αφήνω με αυτήν την υπέροχη γιρλάντα που στολίζει αυτό το καταπληκτικό και πολύ παλιό σιδερένιο κρεβάτι!

  Δείτε επίσης τις χάρτινες διακοσμητικές μπάλες που φτιάχνονται εύκολα και μπορούν κι αυτές να στολίσουν οικονομικά έναν χώρο ή ακόμα και τα πάρτι γενεθλίων.

  Το σπιτάκι στο βουνό-χάρτινη διακοσμητική γιρλάντα.

  (Η ανάρτηση με την ανακαίνιση του εξοχικού σπιτιού στο βουνό ανέβηκε και είναι γεμάτη με πολλές ιδέες διακόσμησης και με πολλές κατασκευές για να ανανεώσεις έναν μικρό χώρο σαν αυτόν.Μη την χάσετε!)

  Καλή συνέχεια σε όλους,σας φιλώ ♥

  Λαμπρινή Μιχαήλ
  Λαμπρινή Μιχαήλhttps://lamprouka.gr/
  Με λένε Λαμπρινή και ασχολούμαι με τις diy κατασκευές, την διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και την μεταμόρφωση επίπλων. Επίσης αγαπώ την ζαχαροπλαστική και μοιράζομαι στο blog μου δοκιμασμένες συνταγές για γλυκά και τούρτες γενεθλίων.

  ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

  ΣΧΟΛΙΑ

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τα πιο πρόσφατα νέα μας.

  ΣΧΕΤΙΚΑ

  Λαμπρινή-Μιχαήλ-Lamprouka

  Με λένε Λαμπρινή και ασχολούμαι με τις diy κατασκευές, την διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και την μεταμόρφωση επίπλων. Επίσης αγαπώ την ζαχαροπλαστική και μοιράζομαι στο blog μου δοκιμασμένες συνταγές για γλυκά και τούρτες γενεθλίων. Διαβάστε περισσότερα…

  Instagram

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  7,988ΥποστηρικτέςΚάντε Like
  7,203ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
  891ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
  11ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
  94ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

  Διακόσμηση σαλονιού με ταπετσαρία στον τοίχο

  Η διακόσμηση του σαλονιού με ταπετσαρία στον τοίχο είναι μια καλή και εύκολη λύση για να ανανεώσετε τον χώρο σας. Ταπετσαρία με τσιμεντένια εμφάνιση και φωτογραφίες από το ανανεωμένο σαλόνι μου με πολλές ιδέες διακόσμησης.

  Μεταμόρφωση παιδικού δωματίου σε εφηβικό

  Εύκολη και οικονομική μεταμόρφωση παιδικού δωματίου σε εφηβικό. Ιδέες και λύσεις για να ανανεώσετε το κοριτσίστικο δωμάτιο με έξυπνες και όμορφες κινήσεις χωρίς πολλά έξοδα.

  Μεταμόρφωση παλιού σκαμπό και diy μαξιλάρι με video

  Μεταμόρφωσε το παλιό σου σκαμπό με χρώμα κιμωλίας και diy για το πιο εντυπωσιακό μαξιλάρι που μπορείς να φτιάξεις για κάθισμα σε ένα αναλυτικό video.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  Η μεταμόρφωση της κουζίνας για το σπιτάκι στο βουνό

  Μεταμόρφωση κουζίνας για ένα σπιτάκι που βρίσκεται στο βουνό με βάψιμο ντουλαπιών σε έντονα χρώματα. Καλημέρα!Που είχαμε μείνει??? Έχω καιρό να γράψω και χάθηκα λίγο από...

  Παιδικό υπνοδωμάτιο (το πριν και το μετά)

  Όταν ξεκίνησα την μεταμόρφωση του παιδικού δωματίου της Στεφανίας είχα στο μυαλό μου μερικά βασικά στοιχεία που ήθελα σίγουρα ν'αλλάξω και κάποιες ιδέες που...

  Παιδικό υπνοδωμάτιο (η οργάνωση)

  Κοντεύουμε να φτάσουμε στο τέλος του project που ξεκίνησα για το δωμάτιο της Στεφανίας και πριν δούμε το δωμάτιο ολοκληρωμένο,πάμε να δούμε τι γίνεται...