Ανακαίνιση εξοχικού το σπιτάκι στο βουνό

Ανακαίνιση εξοχικού το σπιτάκι στο βουνό. Ένα μικρό σπίτι που ανακαινίστηκε από την αρχή, με κατασκευές και πολλές ιδέες διακόσμησης για μικρούς χώρους.

Πέρασαν μήνες από την τελευταία ανάρτηση όμως τώρα είμαι εδώ και ελπίζω να μείνω γιατί μου έλειψε το blog μου, μου έλειψε να ετοιμάζω πράγματα και να σας τα δείχνω, μου έλειψε η επικοινωνία μας! Αυτό που θα σας παρουσιάσω σήμερα είναι ένα project που είχα ετοιμάσει πριν από μερικούς μήνες. Σας το είχα αναφέρει τότε και πολλοί περιμένετε να το δείτε γι’ αυτό και το διάλεξα για την επιστροφή μου!

Το σπιτάκι στο βουνό-ανακαίνιση εξοχικού.

Είναι το γνωστό στους περισσότερους σπιτάκι στο βουνό. Ένα σπιτάκι που πριν μερικά χρόνια αποφάσισα να ανακαινίσω και που σας είχα δείξει όλες τις αλλαγές που έκανα με κάθε λεπτομέρεια. Θυμηθείτε πως ήταν πριν το σπιτάκι στο βουνό ή δείτε το για να το γνωρίσετε από την αρχή. Το σπιτάκι αυτό λοιπόν δεν είχε καλή κατάληξη… Ένα ατύχημα ήταν αρκετό για να τα καταστρέψει όλα. Δεν θέλω να επεκταθώ σε λεπτομέρειες όμως με μαύρη καρδιά (όπως ακριβώς και το χρώμα που πήρε το σπιτάκι…) σας δείχνω φωτογραφίες μετά το ατύχημα.

Εδώ ήταν η τραπεζαρία…

Το εξοχικό πριν την ανακαίνιση.

Εδώ η κουζίνα…

Το εξοχικό πριν την ανακαίνιση.

Το τζάκι…

Το εξοχικό πριν την ανακαίνιση.
Το εξοχικό πριν την ανακαίνιση.

Ένα μαύρο παντού… Εδώ είδατε το αποτέλεσμα μετά από 3 μέρες τρίψιμο του καμένου, από μάστορα φυσικά. Ήταν αδύνατον να έκανα εγώ αυτήν τη δουλειά. Όμως! Όλα τα υπόλοιπα ήταν δική μου υπόθεση! Μετά το πρώτο σοκ σήκωσα τα μανίκια και ξεκίνησα δυναμικά και είμαι πια στην ευχάριστη θέση να σας αποκαλύψω το (ξανά) ανανεωμένο σπιτάκι στο βουνό! Φτιάξτε καφέ και καθίστε αναπαυτικά γιατί ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό!

Ανακαίνιση εξοχικού – το σπιτάκι στο βουνό

Αρχικά να σας πω ότι μετά από τόσο μαύρο, τα χρώματα που είχα ανάγκη να βάλω ήταν τα πολύ φωτεινά και διαφορετικά συγχρόνως από τα προηγούμενα. Διάλεξα ένα πολύ απαλό γκρι για όλο το σπίτι, με θαλασσί του ουρανού και μοβ της λεβάντας για τις λεπτομέρειες.

Ας ξεκινήσουμε με την πρώην τραπεζαρία και λέω πρώην γιατί εκεί τώρα είναι η γωνιά του κρεβατιού.

Ανακαίνιση εξοχικού η κρεβατοκάμαρα.

Ένα παλιό σιδερένιο κρεβάτι που φρεσκαρίστηκε κι αυτό, μερικά ράφια και κάποια διακοσμητικά που έχω φτιάξει κατά καιρούς για το σπίτι μου και μετακόμισαν για το σπιτάκι, συνθέτουν αυτήν την γωνιά.

Το σπιτάκι στο βουνό, ανακαίνιση εξοχικού και διακόσμηση
Ονειροπαγίδα.

Την γιρλάντα με τα χάρτινα λουλούδια σας την είχα δείξει σε προηγούμενη ανάρτηση.

Χάρτινη γιρλάντα με λουλούδια.

Επίσης τα καδράκια με τα πουλάκια τα είχα φτιάξει πολύ παλιά και τώρα βρήκαν την θέση τους στο μικρό εξοχικό μας.

Ανακαίνιση εξοχικού-το σπιτάκι στο βουνό.
Ανακαίνιση εξοχικού-το σπιτάκι στο βουνό.
Ανακαίνιση εξοχικού-κρεβατοκάμαρα και διακόσμηση.
Ανακαίνιση εξοχικού διακόσμηση.
Διακόσμηση μικρού εξοχικού.
Το σπιτάκι στο βουνό, ανακαίνιση εξοχικού και διακόσμηση

Αριστερά βλέπουμε την πόρτα της εισόδου και πιο αριστερά είναι η κουζίνα. Πάμε εκεί τώρα!

Ανακαίνιση εξοχικού-η κουζίνα.

Η ανακαίνιση της κουζίνας.

Το ψυγείο και τα ντουλάπια ήταν κι αυτά όλα μαύρα. Μετά από πολύ τρίψιμο τα πέρασα με ριπολίνη νερού από 2-3 χέρια. Ο νεροχύτης αντικαταστάθηκε μαζί με το ντουλάπι από κάτω. Στην κρεμάστρα για τις πετσέτες αφού την έβαψα έκανα ντεκουπάζ. Στις πετσέτες έβαλα θαλασσί δαντελίτσα. Τα κουρτινάκια είναι χειροποίητα πλεγμένα από τις γιαγιάδες και είναι όλο το σπιτάκι ντυμένο με αυτές τις κουρτίνες.

Ανακαίνιση εξοχικού-κουζίνα και νεροχύτης.

Τα πλακάκια της κουζίνας αντικαταστάθηκαν και τώρα είναι ακόμα πιο όμορφα από πριν.

Ανακαίνιση εξοχικού η κουζίνα.

Επίσης όλο το σπίτι ντύθηκε στο πάτωμα με πλακάκια. Δεν υπήρχαν από πριν και μετά από αυτήν την καταστροφή έπρεπε κάποια βασικά πράγματα να μπουν στην θέση τους για να είναι το σπίτι πιο σωστό και ολοκληρωμένο.

Ανακαίνιση εξοχικού-η κουζίνα στο σπιτάκι στο βουνό.
Ανακαίνιση εξοχικού-το σπιτάκι στο βουνό, η κουζίνα.
Ανακαίνιση εξοχικού,κουζίνα και ντουλάπια.

Τα κουτιά αποθήκευσης από χαρτόκουτα είναι μια πολύ οικονομική λύση οργάνωσης που είναι απαραίτητη για κάθε μικρό χώρο. Αξίζει να δείτε πως τα έφτιαξα!

Κουτιά αποθήκευσης κατασκευή.

Μικρές λεπτομέρειες και γλαστράκια με λουλούδια πάντα ομορφαίνουν τον χώρο!

Ανακαίνιση εξοχικού-κουζίνα και διακόσμηση.

Ακολουθήστε με στο Instagram για να μαθαίνετε κι από εκεί τα νέα μου και να βλέπετε όλες τις φωτογραφίες που μοιράζομαι με τους φίλους μου!

Ανακαίνιση εξοχικού κουζίνα και διακόσμηση.

Παραδίπλα που κάποτε εκεί ήταν ένα κρεβάτι τώρα έγινε τραπεζαρία.

Ανακαίνιση εξοχικού διακόσμηση κουζίνας.

Η τραπεζαρία του εξοχικού.

Το τραπέζι και τις καρέκλες μετά από πολύ τρίψιμο τις έβαψα κι αυτές με ριπολίνη νερού. Μπορεί να τις πέρασα και τρία χέρια, δεν θυμάμαι. Ήταν σε άθλια κατάσταση. Ευτυχώς δεν τις πέταξα γιατί τελικά έγιναν σαν καινούριες. Πρόσθεσα μαξιλάρια στο κάθισμα και τις έντυσα με ύφασμα σε μπλε χρώμα για αντίθεση. Το τραπέζι το έβαψα με την ίδια γκρι μπογιά που έχουν τα κουτιά αποθήκευσης, για να δέσουν όλα μαζί στο σύνολο.

Ανακαίνιση εξοχικού-τραπεζαρία-το σπιτάκι στο βουνό.
Ανακαίνιση εξοχικού το σπιτάκι στο βουνό, η τραπεζαρία.
Ανακαίνιση εξοχικού η τραπεζαρία.

Το ίδιο χρώμα έβαψα και τον καναπέ. Εκεί έφτιαξα καινούρια μακρόστενα μαξιλάρια σε πιο έντονα χρώματα για αντίθεση και άλλαξα όλο το ύφασμα του σε κάτι πιο ουδέτερο χρωματικά.

Ανακαίνιση εξοχικού-τα έπιπλα-το σπιτάκι στο βουνό.

Τα καδράκια δεν είναι ακριβώς καρδάκια! Είναι παλιά τελάρα από καμβάδες και σας έχω δείξει πως μπορούν πολύ εύκολα να μεταμορφωθούν σε κάδρα για τον τοίχο. Κόλλησα από πίσω χρωματιστό χαρτί και από πάνω μικρές εικόνες που δένουν θεματικά και χρωματικά.

Καδράκια κατασκευή για το εξοχικό.

Το κάλυμμα για τα κέικ το προσέξατε? Σας έχω δείξει πως το έφτιαξα και η χρήση του μπορεί να είναι για ένα σωρό πράγματα όχι μόνο για κέικ. Στο σπιτάκι στο βουνό ταίριαξε καλύτερα από το σπίτι μου και σε ένα εξοχικό είναι απαραίτητο να υπάρχει.

Ανακαίνιση εξοχικού,τραπεζαρία και διακόσμηση.

Τα φωτιστικά είναι και αυτά χειροποίητα, φτιαγμένα από γκοφρέ χαρτί και σύρμα.

Κατασκευή φωτιστικού.

Αυτή ήταν η γωνιά της τραπεζαρίας.

Το σπιτάκι στο βουνό ανακαίνιση εξοχικού από την αρχή
Ανακαίνιση εξοχικού από την αρχή, το σπιτάκι στο βουνό.

Το σπιτάκι στο βουνό, ανακαίνιση εξοχικού και διακόσμηση.

Πιο δίπλα βλέπουμε και το τζάκι με διάφορα διακοσμητικά όπως τα καδράκια ίδια με της τραπεζαρίας, ποτηράκια ρεσό που έκανα ντεκουπάζ, το ίδιο και στο ρολόι και ένα καραβάκι που έφτιαξα με ένα ξύλο και λίγο ύφασμα.

Το σπιτάκι στο βουνό-το τζάκι.
Διακόσμηση εξοχικού στο τζάκι.
Ανακαίνιση εξοχικού το τζάκι.

Φτάνοντας προς το τέλος, στην επόμενη γωνιά βλέπουμε δύο πολυθρόνες που κι αυτές μεταμορφώθηκαν από την αρχή και τον ίδιο μπουφέ που είχα και πριν αλλά βαμμένος κι αυτός σε δύο χρώματα για αντίθεση.

Ανακαίνιση εξοχικού το καθιστικό.

Άλλη μια κατασκευή που είχα φτιάξει και σας είχα δείξει είναι ο χάρτινος διακοσμητικός δίσκος.

Χάρτινος διακοσμητικός δίσκος-κατασκευή.

Ένα κερί με ντεκουπάζ από την ίδια χαρτοπετσέτα και ένα γλαστράκι στις ίδιες αποχρώσεις με το σύνολο, είναι τα λίγα και λιτά διακοσμητικά στοιχεία του μπουφέ.

Διακόσμηση εξοχικού.

Βρείτε μας στην ομάδα μας στο Facebook “Φτιάξτο αλλιώς – Πριν & Μετά” για να μοιράζεστε μαζί μας και τις δικές σας δημιουργίες για οτιδήποτε έχετε μεταμορφώσει από τα πιο απλά αντικείμενα μέχρι ολόκληρα δωμάτια!

Το σπιτάκι στο βουνό ανανεώθηκε και εξωτερικά.

Κάπου εδώ ολοκληρώθηκε η περιγραφή του εσωτερικού σπιτιού. Δεν άλλαξε όμως μόνο το μέσα. Εξωτερικά ο τοίχος βάφτηκε λευκός και τα παντζούρια γκρι.

Το σπιτάκι στο βουνό, ανακαίνιση εξοχικού στους εξωτερικούς χώρους
Το σπιτάκι στο βουνό, ανακαίνιση εξοχικού στους εξωτερικούς χώρους.

Γλάστρες μεγάλες και μικρές βάφτηκαν κι αυτές και το τοπίο άλλαξε οριστικά!

διακόσμηση εξωτερικού χώρου εξοχικού.
Διακόσμηση εξωτερικού χώρου.
Το σπιτάκι στο βουνό-ο κήπος.

Μέσα από τις στάχτες γεννήθηκε κάτι καινούριο, κάτι πιο όμορφο, πιο φωτεινό και χαρούμενο. Όλα διορθώνονται. Με υπομονή και μεράκι φέραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και χωρίς πολλά έξοδα αλλά με πολλή προσωπική εργασία. Αυτή είναι και η μεγάλη ικανοποίηση. Ότι καταφέραμε να κάνουμε το σπιτάκι στο βουνό έναν χώρο που θα θέλουμε όλο και πιο πολύ να πηγαίνουμε και να περνάμε πολύ όμορφες στιγμές ξεκούρασης!

Ελπίζω να απολαύσατε την σημερινή ανάρτηση! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και καλή συνέχεια! Σας φιλώ ♥

Ακολουθήστε το Lamprouka.gr στο Google News για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας άρθρα.

Λαμπρινή Μιχαήλ
Λαμπρινή Μιχαήλhttps://lamprouka.gr/
Με λένε Λαμπρινή και ασχολούμαι με τις diy κατασκευές, τις μεταμορφώσεις επίπλων, την διακόσμηση και ανανέωση σπιτιού. Στο lamprouka.gr και στο Youtube παρουσιάζω τις κατασκευές μου βήμα - βήμα. Επίσης αγαπώ την ζαχαροπλαστική και μοιράζομαι δοκιμασμένες συνταγές για γλυκά και τούρτες γενεθλίων.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ

 1. τι καλα που επανήλθες Λαμπρινη μου!! Το σπιτακι στο βουνο είναι ολοκαίνουριο, φωτεινό και χαρούμενο!! Φοβερές οι αλλαγές !! Να το χαρείτε !! πολλα φιλια

 2. Πραγματικα, αυτο εννοούμε όταν λέμε αναγεννηση από τις σταχτες! Φανταζομαι και την απογοήτευση που περασατε αλλά και τον κόπο σας για να καταφερετε αυτό το αποτέλεσμα. Εγινε ένας μικρός παραδεισος ηρεμίας και ξεκούρασης κι ευχομαι να τον χαίρεστε σε κάθε ευκαιρία και να σας ανταμοίβει!
  Εμείς χαιρόμαστε που είσαι πάλι εδώ, αυτη η παρεα και η ανταλλαγή είναι πολύτιμη! Φιλιά πολλά σε όλους σας, ιδιαίτερα στις νεράιδες σας που θα' χουν μεγαλώσει πολύ πια…

 3. Πανέμορφο σπιτάκι μα πάνω από όλα μια ανάρτηση γεμάτη αισιοδοξία, που τόοοσο πολύ έχουμε ανάγκη. Συγχαρητήρια για όλη την προσπάθεια αναγέννησης. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό!!!

 4. ενταξει δικαιολογησε απολυτα που χαθηκες…εδω ξαναφτιαξες ενα σπίτι από την αρχή!χίλια μπράβο που βρήκατε το κουράγιο να ξαναρχίσετε μέσα από τις στάχτες…..και μεσα απο τις σταχτες γεννήθηκε ενα φωτεινο σπιτάκι που θα σας χαρίσει όμορφες στιγμες χαλαρωσης στο μέλλον!
  καλοριζικο το νεο σπιτακι, να ειστε καλα , να το χαρείτε!

 5. Λαμπρινή μου, τι ωραία που επέστρεψες! <3 Πέρα από το τι διακοσμητικά όμορφο μπορεί ο καθένας από εμάς να βρίσκει στο σπιτάκι αυτό, είναι εντυπωσιακό το αισιόδοξο μήνυμα και πώς μέσα σε λίγους μήνες το αναστήσατε και το φτιάξατε γεμάτο φως! <3 Μπράβο, μπράβο, μπράβο!

 6. Σήκωσες τα μανίκια κι έκανες θαύματα! Ξέρεις πού στάθηκα; στο μπλε του τραπεζιού και του καναπέ: ξετρελάθηκα με αυτή την απόχρωση!
  Να το χαρείς!

 7. Αγνώριστο το έκανες βρε Λαμπρινή! καλύτερο από πριν! αυτό είναι: να μπορείς να αναγεννάς κάτι κυριολεκτικά από τις στάχτες του! Μπράβο!
  υ.γ. έχω ένα παλιο εγκαταλελειμενο εξοχικο, μήπως να το αναλάβεις; στα συν του παλιου εγκαταλελειμενου….δεν ειναι καμμένο…ακομη δηλαδή αλλά αν σε βολεύει 🙂 🙂

 8. εισαι απαιχτη !!!! ουτε διακοσμητης δεν θα εκανε τοσο ομορφους συνδιασμους και τοσο χαρουμενο το σπιτι , να εισαι καλα να το χαρεις

 9. Τι ομορφο το σπιτακι!καλοριζικο!Βεβαια και με τος αποχρωσεις του πρασινου ηταν ομορφο.Ξερω πως ενιωσες οταν τα ειδες σταχτη ολα.Το εχω περασει γιατι παθαμε το ιδιο στο πατρικο.Ευτυχως ολα γινονται ομως

 10. Καλωσόρισες Λαμπρινή μου και πάλι!
  Φοβερό σοκ να βλέπεις το σπίτι σου σε μαύρο χάλι!
  Ευτυχώς όμως το κάνατε πάλι κουκλίστικο και μπράβο σας!
  Να είστε γεροί και να το χαίρεστε.
  Καλή συνέχεια και Φιλάκια πολλά.

 11. Πολύ όμορφο αποτέλεσμα!!Μπράβο!!!Θα ήθελες να μου πεις από που είναι το κρεβάτι;Λατρεύω αυτά τα σιδερένια κρεβάτια…Κατερίνα.

 12. Όλα πανέμορφα συγχαρητήρια….τα χεράκια σου είναι μαγικά…διαφωνώ μόνο για το φωτιστικό με το γκοφρέ χαρτί….αν ζεσταθεί από τη θερμοκρασία της λάμπας θα ξαναγίνει όλο το σπίτι πάλι πυρανάλωμα πυρός…κάνε κάτι πιο ασφαλές…χίλια μπράβο για όλα τα υπόλοιπα….!!!

 13. Κουκλόσπιτο στην κυριολεξία! Αγαπημένα όλα τα χρώματα που επέλεξες! Βέβαια δεν περίμενα κάτι λιγότερο από εσένα, ήμουν σίγουρη για το αποτέλεσμα! Εύχομαι να περάσετε αμέτρητες χαρούμενες και αγαπησιάρικες στιγμές σε αυτό!

 14. Τη άλλο από ένα μεγάλο ΜΠΡΆΒΟ!!!!! Έκαναν πάλι θαύματα τα χέρια σου. Τέλεια χρώματα, ωραία διακόσμηση μέσα έξω. Να είστε καλά να το χαρείτε…..Βικη

 15. κουκλιστικο το νεραιδοσπιτο.Και τη θεα ειναι αυτη;να πινεις εκει τον καφε σου και τυφλα να εχουν τα πενταστερα.θα σε παρακαλεσω για πληροφοριες σχετικα με το πατωμα.τα πλακακια δηλαδη.που μπορω να τα βρω και πως να τα ζητησω.ευχαριστω και καλοριζικο.

 16. Σαν να φωτίστηκε όλο το σπίτι με αυτή την ανανέωση!!! Πολύ όμορφες οι αλλαγές σου και το παλιό σιδερένιο κρεβάτι νομίζω οτι ήταν η πιο ταιριαστή επιλογή για το χώρο!!!
  Πάντως και εγώ πιστεύω ότι κάθε τι που συμβαίνει στην ζωή μας έχει την σημασία του και ένα λόγω.. Να είστε καλά και να περνάτε όμορφες στιγμές εκεί!!

 17. Ενα μεγαλο μπράβο για την διαθεση να κανεις ενα σπιτι που καταστραφηκε ολοκαινουργιο απο την αρχή…!λατρεμενα χρωματα εβαλες και το σπιτακι σου εγινε φωτεινο και πολύ ομορφο.. καλη ξεκούραση στην αγκαλια του! να το απολαυσετε.. με πολλες ομορφες στιγμές…φιλακιααα!!!

 18. Πολύ ωραίο έγινε Λαμπρινή μου.
  Δεν ήξερα ότι ήταν λόγω φωτιάς όλη αυτή η καταστροφή. Αλλά ολα καλά.
  Το έκανες ακόμα πιο ωραίο. Καταπληκτικά όλα. Μπράβο σου
  Να το χαρείτε λοιπον και ελπίζω να σε βλέπουμε πιο συχνά τωρα.

  Φιλιά πολλά

 19. Πανέμορφο το σπιτάκι στο βουνό, Λαμπρινή μου. Έριξες πολύ δουλειά αλλά το αποτέλεσμα σε δικαιώνει πλήρως. Αγαπώ τις όμορφες δημιουργίες σου και τα φωτεινά χρώματα που επέλεξες. Μπράβο, κοπέλα μου. Να είστε όλοι καλά και να το χαίρεστε. Φιλάκια!

 20. Κατ αρχάς να σε καλωσορίσω πίσω στο μπλογκ σου και να ευχηθώ να συνεχίσεις τις αναρτήσεις σου γιατί μας λείπουν! Ήμουν σίγουρη πως θα έχεις κάνει θαύματα με την ανακαίνιση του εξοχικού και για μια ακόμη φορά δεν διαψεύστηκα. Αυτή η θαλασσινή αύρα που έρχεται κοιτώντας τις φωτογραφίες σου είναι ότι καλύτερο! Μπράβο Λαμπρινή μου για το κουράγιο σου να το κάνεις να ξαναγεννηθεί στην κυριολεξία από τις στάχτες! Φιλιά πολλά!

 21. Δεν έχω λόγια!!!!!!!!!
  Ειλικρινά δεν έχω λόγια να περιγράψω τον θαυμασμό μου στην επιμονή σου, το κουράγιο σου, την καλαισθησία σου.
  Δεν ξέρω τίποτε άλλο να πω…….
  Θα ήθελα να είμαι εσύ!!!!!!!!!
  Χίλια φιλιά και καλό μήνα

 22. Καλησπέρα κ καλως σας βρήκα. Η χαρά μου είναι μεγάλη, γιατί εκτός από τη χρηστικότητα των κατασκευών, βρήκα καλογουστιά κ μεράκι. Τα κυριότερα συστατικά για την επιτυχία!! Επιπλέον βέβαια προτέρημα είναι ότι όσα έχω δει ως τώρα είναι με απλά υλικά, καθημερινά, που τα βρίσκουμε παντού, ιδίως αν κάποια είναι "σαβουρομαζώχτρα" (οπως με αποκαλεί η δόλια η μανα). Εύχομαι το κακό που συνέβη με το σπιτακι σας να είναι το τελευταίο και η ζωή σας να είναι πάντα δημιουργική γεμάτη χρώματα (σαν αυτά των κατασκευών σου) και γεμάτη αγάπη. Μπλογκ δεν έχω, κατασκευές όμως κάνω διαρκώς, θα αξιοποιήσω τις προτάσεις σου με μεγάλη χαρά. Ευχαριστώ για τον κόπο που κάνεις για να τις αναρτάς και μακάρι να έχεις πάντα έμπνευση και διάθεση. Ιωάννα -καινούργια στην κοινότητά σας.

 23. Απίστευτη δουλειά συγχαρητήρια!!!πανέμορφο έγινε!ερωτεύτηκα το κρεββάτι με τα μαξιλάρια!! Το θέλω όπως είναι!!! Τα σεντόνια και τις μαξιλαροθήκες τα είχες από παλία ή βρηκες από κάπου που να φαίνονται όπως τότε;; Έχω βρει αυτά τα σεντόνια bedandbath.gr/diafora/kentimata/set-sentonia-dipla-aigaion-the-kentima-project-002098/?ColorID=9646 με το κέντημα αλλά τα δικά σου με ξετρέλαναν!! από που τα έχεις πάρει;;

 24. Πολύ ωραία δουλειά! Ανακαινίζω κι εγώ το εξοχικό μου αυτή την περίοδο. Έχει βρει η σύντροφός μου κάτι ωραία πλακάκια κουζίνας εδώ biente.gr/our-products/plakakia/plakakia-koyzinas γιατί της αρεσει η βιντατζ διακόσμηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τα πιο πρόσφατα νέα μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Λαμπρινή-Μιχαήλ-Lamprouka

Με λένε Λαμπρινή και ασχολούμαι με τις diy κατασκευές, την διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και την μεταμόρφωση επίπλων. Επίσης αγαπώ την ζαχαροπλαστική και μοιράζομαι στο blog μου δοκιμασμένες συνταγές για γλυκά και τούρτες γενεθλίων. Διαβάστε περισσότερα...

Instagram

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

9,094ΥποστηρικτέςΚάντε Like
8,758ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,825ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
4ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
14ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
511ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ