Μεταμόρφωση φωτιστικού για παιδικό δωμάτιο

Μεταμόρφωση φωτιστικού για παιδικό δωμάτιο. Ένα φωτιστικό οροφής μεταμορφώθηκε με λίγα υλικά και έγινε ένα υπέροχο φωτιστικό για το παιδικό κοριτσίστικο δωμάτιο!
Μην με ρωτήσετε πως κάποτε, πριν δέκα χρόνια που παντρεύτηκα, αγόρασα αυτό το κακόγουστο, αδιάφορο και μπλε φωτιστικό για παιδικό δωμάτιο… Δεν ξέρω, τότε ίσως μου άρεσε! Τώρα όμως δεν ταίριαζε καθόλου με το παιδικό δωμάτιο των κοριτσιών και ήρθε η ώρα του να μεταμορφωθεί!

Δείτε πως ήταν πριν την μεταμόρφωση. Δεν έχει καμιά σχέση με το πως εξελίχθηκε και το πιο όμορφο είναι ότι έγινε τόσο εύκολα και χωρίς καθόλου έξοδα!

Ακολουθήστε με στο Instagram για να μαθαίνετε κι από εκεί τα νέα μου και να βλέπετε όλες τις φωτογραφίες που μοιράζομαι με τους φίλους μου!
Διαβάστε επίσης:
- Ανανέωση φωτιστικού για κορίτσια
- Εύκολη μεταμόρφωση φωτιστικού
- Κατασκευή από κρεμάστρες, χριστουγεννιάτικο φωτιστικό
- Ανανέωση φωτιστικού παιδικού δωματίου για κορίτσια
Πως έκανα την μεταμόρφωση φωτιστικού για παιδικό δωμάτιο
Όλα τα υλικά τα είχα, δεν αγόρασα τίποτα. Το ύφασμα είναι ότι περίσσεψε από τις κουρτίνες που άλλαξα πρόσφατα, τα λουλουδάκια από μπομπονιέρες που φύλαγα κατά καιρούς και χαντρούλες που πάντα έχουμε και φτιάχνουμε διάφορα μαζί με τα κορίτσια. Το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό θα έλεγα αν το συγκρίνει κανείς με την παλιά του εμφάνιση.

Έγινε κοριτσίστικο, φωτεινό και χαρούμενο και ταίριαξε πολύ στο δωμάτιο των παιδιών.

Βρείτε μας στην ομάδα μας στο Facebook “Φτιάξτο αλλιώς – Πριν & Μετά” για να μοιράζεστε μαζί μας και τις δικές σας δημιουργίες για οτιδήποτε έχετε μεταμορφώσει από τα πιο απλά αντικείμενα μέχρι ολόκληρα δωμάτια!
Μοιάζουν λίγο με φραουλίτσες τα καινούρια μας φωτιστικά δεν συμφωνείτε? Δείτε πως έβαψα το παιδικό δωμάτιο των κοριτσιών μου με κύκλους στον τοίχο.
Αυτή η μεταμόρφωση φωτιστικού για παιδικό δωμάτιο είναι μια απόδειξη ότι δεν πετάμε τίποτα. Εννοείτε πως δεν θα αγόραζα καινούριο φωτιστικό και αυτό να το πέταγα στα σκουπίδια, να όμως που με λίγη φαντασία και λίγα υλικά, το έκανα να μοιάζει με καινούριο!
Για μην χάνετε κανένα παρόμοιο άρθρο:
15 σχόλια
Yπέροχο το αποτέλεσμα!
Αξιζε τον κόπο σου και την έμπνευση!!!
έγιναν πανέμορφα, τέλεια και γεμάτη νιάτα η ιδέα σου, με ρομαντική διάθεση, μπράβο
ειναι φανταστικο και πρωτοτυπο!!! μπραβο σου!
Πολύ -πολύ-πολύ ωραίο,πραγματικά.
Οπως και η ανανέωση του μπλογκόσπιτου, βλέπω έβαλες το θαυματουργό χεράκι σου σ όλα και μεταμορφώθηκαν!!!
Υπέροχοοοοο!!!!
Μου θύμισες όταν ετοιμάζαμε το παιδικό δωμάτιο στο σπίτι, 10 χρόνια πριν, όταν δεν είχα ακόμα παιδιά, που είχα πάρει σιέλ κουρτίνα και κλινοσκέπασμα! Και κίτρινο φωτιστικό….! Τότε ήμουν σίγουρη ότι θα έκανα αγοράκι, χαχα
Μπράβο σου!! Φοβερή έμπνευση,μου αρέσει το χρώμα πολύ και τα λουλουδάκια δίνουν ένα τόνο ρομαντισμού! Και πάλι μπράβο σου!!!!
Mια πραγματικά υπέροχη μεταμόρφωση!!! Εξαιρετικό το "νέο" φωτιστικό
Σας ευχαριστώ κορίτσια πάρα πολύ για τα σχόλιά σας και τα καλά σας λόγια!Χαίρομαι που σας άρεσε,πραγματικά,βλέποντας ότι έχουν ανταπόκριση οι δημιουργίες μου,παίρνω θάρρος και συνεχίζω!!!!Ευχαριστώ!!!!!!!
ΑΠΛΑ….ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ,ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ,ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!!
Κουκλιστικο το εκανες!Μπραβο!
Απίστευτη μεταμόρφωση! Μου άρεσε τρελά!
Πανέμορφο έγινε! Μπράβο!
καταπληκτικη η αλλαγη!!! μπραβο σου εχεις πολυ εφευρετικο μυαλο αν κρινω απ οσα φτιαχνεις στο blog σου!!!
Καταπλικτικο,ουτε που το ειχα φανταστει!!!!! Μπραβο σου μου αρεσε παρα πολυ!!!!!!
Αχ θα με τρελάνεις εσύ! Είναι κουκλίστικα!