ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Μεταμόρφωση ξύλινου κουτιού με διάφορες τεχνικές

  Δείτε πως να κάνετε μια μεταμόρφωση ξύλινου κουτιού με εύκολα υλικά και με διάφορες τεχνικές όπως κρακελέ, παλαίωση και ντεκουπάζ με χαρτοπετσέτα.

  Κάθε τέτοια εποχή με πιάνει η τρέλα της αλλαγής της διακόσμησης του σπιτιού. Θέλω τόσα πολλά να φτιάξω που θα με βρουν τα Χριστούγεννα και δεν θα έχω τελειώσει! Καιρός ήταν να μπω στην αποθήκη με τα υλικά μου. Μου είχαν λείψει! Βρήκα ένα κουτί που πετούσε μια μέρα ο Μπακάλης της γειτονιάς μας από… ρέγκες διπλοκαπνιστές παρακαλώ και εγώ σαν καλή μαζώχτρα το πήρα και το φύλαξα! (Αν δεν θέλετε να ξεχάσετε και αυτά που ξέρετε, μην συνεχίσετε την ανάγνωση!)

  Μεταμόρφωση ξύλινου κουτιού με διάφορες τεχνικές

  Πως ξεκίνησε η μεταμόρφωση του ξύλινου κουτιού μου

  Καλό μου κουτάκι, του είπα, θα περάσεις πολύ άσχημα μαζί μου γιατί θέλω πολλά να σου κάνω. Θέλω να μάθω πάνω σου όλα αυτά που έχω δει και μάθει από τις φίλες μου!

  Μια μυρωδιά την είχε… αλλά είπα θα φύγει σιγά σιγά… Ξεκίνησα λοιπόν και το πέρασα μερικά χέρια λευκή πλαστική μπογιά. Το λευκό είναι μια καλή βάση για ότι και να κάνεις, άλλωστε δεν είχα αποφασίσει ακόμα πιο θα ήταν το θέμα του.

  Άφησα το κουτί και ξεκίνησα με το καπάκι. Σκοπός μου ήταν το κρακελέ κάτι που δεν είχα ξανακάνει ποτέ. Έψαξα για το ειδικό τζελ και αφού δεν το βρήκα πέρασα στην άλλη επιλογή που είχα, έναν άλλο τρόπο πιο εύκολο και πιο οικονομικό. Πέρασα το καπάκι με μαύρη λαδομπογιά και βοήθησα να στεγνώσει πιο γρήγορα με το πιστολάκι των μαλλιών.

  Μετά το πέρασα άλλο ένα χέρι λαδομπογιά και πριν στεγνώσει καλά καλά, πέρασα άλλο ένα χέρι από την λευκή μπογιά. Πάντα με το πιστολάκι στο χέρι, άρχισα να στεγνώνω… Και τότε έγινε, ναι το είδα να γίνεται και ξετρελάθηκα απ’ την χαρά μου γιατί η μεταμόρφωση του ξύλινου κουτιού μου είχε ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο!

  Μεταμόρφωση ξύλινου κουτιού

  Είχα ένα καφέ σμάλτο (υλικό για γυαλί) και λέω ας το βάλω μπας και σκουρύνω τις ρωγμές και δώσω αυτήν την “παλιά” εμφάνιση… Δεν το φωτογράφισα γιατί νευρίασα. Αποτυχία. Το πέρασα άλλο ένα χέρι άσπρο πλαστικό και τα κάλυψα ΟΛΑ… Ούτε ρωγμές πια, ούτε παλιό ,ούτε καινούριο…

  Οι δοκιμές συνεχίστηκαν με διάφορες τεχνικές

  Θα κάνω και παλαίωση λέω… τρομάρα μου, τα ήθελα όλα! Πήρα σύρμα και άρχισα να τρίβω τις γωνίες και λίγο προς τα μέσα. Το αποτέλεσμα έδειχνε υπέροχο, μου άρεσε που από τις τόσες στρώσεις πια, με το σύρμα αφαιρούσα την μπογιά και αυτή ήταν σε διάφορα επίπεδα, φτάνοντας και στο τελευταίο που ήταν το μαύρο!!

  Πως να κάνεις μεταμόρφωση ξύλινου κουτιού με πολλές τεχνικές
  Μεταμόρφωση ξύλινου κουτιού με διάφορες τεχνικές

  Θέλοντας να δώσω μια λάμψη σε όλο το καπάκι πήρα μια τέμπερα ασημί που κάνει λίγο γκλίτερ και μ’ ένα σφουγγαράκι πέρασα όλο το καπάκι και το υπόλοιπο κουτί αργότερα.

  Ακολουθήστε με στο Instagram για να μαθαίνετε κι από εκεί τα νέα μου και να βλέπετε όλες τις φωτογραφίες που μοιράζομαι με τους φίλους μου!

  Επόμενο βήμα το ντεκουπάζ!

  Δεν βρήκα την ειδική κόλλα και ακολούθησα τον εύκολο τρόπο. Αραιωμένη ατλακόλ. Μάλλον όμως την αραίωσα πολύ και η χαρτοπετσέτα σκιζόταν. Μα τόσο λεπτές που είναι κι αυτές… Κουτσά στραβά την κόλλησα. Διάλεξα τους ηλίανθους γιατί τα χρώματά τους θυμίζουν Φθινόπωρο! Στην αρχή σκεφτόμουν να είναι καλοκαιρινό το θέμα και μέσα να φυλάμε τις καλοκαιρινές μας αναμνήσεις αλλά μιας και άλλαξε η εποχή άλλαξα και γνώμη!

  Μεταμόρφωση ξύλινου κουτιού με ντεκουπάζ
  Μεταμόρφωση ξύλινου κουτιού με διάφορες τεχνικές

  Ένα πολύ δύσκολο κομμάτι όταν κάνω ντεκουπάζ είναι η ενσωμάτωση της εικόνας πάνω στην επιφάνεια με τα ανάλογα χρώματα. Η χαρτοπετσέτα σου δίνει τα χρώματα που πρέπει να χρησιμοποιήσεις αλλά πώς τα βάζεις? Να μοιάζει σαν ένα με την εικόνα και να μην δείχνει υπερβολικό?

   Το σφουγγαράκι με βοήθησε πολύ σ’ αυτό. Λίγο νωπό όπως είναι, το βουτάς σε όλα τα χρώματα και ταμπονάρεις κοντά στην χαρτοπετσέτα ανάλογα με τον χρωματισμό.

  Πέρασα ένα χέρι βερνίκι όλο το καπάκι και το άφησα να στεγνώσει.

  Ντεκουπάζ για την μεταμόρφωση του ξύλινου κουτιού

  Διαβάστε επίσης:

  Με τον ίδιο τρόπο προχώρησα και στο υπόλοιπο κουτί

  Ήδη λοιπόν ήξερα που πήγαινα και τι ήθελα να πετύχω, έτσι με το υπόλοιπο κουτί ήταν πιο εύκολα τα πράγματα. Πέρασα μόνο τις άκρες του κουτιού με μαύρη λαδομπογιά, λευκό πλαστικό χρώμα, στέγνωμα με το πιστολάκι (κρακελέ ελάχιστο αλλά δεν με ένοιαζε) και ξύσιμο με σύρμα.

  Χαρτοπετσέτα, χρώματα, βερνίκι και στο μπαλκόνι όλη νύχτα με το καπάκι παρέα για να στεγνώσουν… Ε, δεν σας περιγράφω την έκπληξή που με περίμενε το πρωί… Στο καπάκι ξέρασε μάλλον το σμάλτο που είχα περάσει σε κάποιο στάδιο και καφέ γραμμές  είχαν βγει στην επιφάνεια… Πάει στο καλό λέω, δεν είναι και άσχημο…

  Στο υπόλοιπο κουτί όμως… μόνο οι διπλοκαπνιστές ρέγκες που δεν βγήκαν έξω ν’ αρχίσουν να με κυνηγάνε!

  Ψυχραιμία! Ένα παχύ στρώμα λευκή μπογιά για να καλύψω τα “ξεράσματα” του κουτιού και η διαδικασία ξανά από την αρχή…!

  Μεταμόρφωση ξύλινου κουτιού

  Βρείτε μας στην ομάδα μας στο Facebook “Φτιάξτο αλλιώς – Πριν & Μετά” για να μοιράζεστε μαζί μας και τις δικές σας δημιουργίες για οτιδήποτε έχετε μεταμορφώσει από τα πιο απλά αντικείμενα μέχρι ολόκληρα δωμάτια!

  Η μεταμόρφωση αυτού του ξύλινου κουτιού με έκανε πολύ χαρούμενη τελικά!

  Δεν το ξαναπέρασα βερνίκι. Αυτό φταίει για όλα! Αν με ρωτήσετε πόσο ικανοποιημένη είμαι με το αποτέλεσμα και για τα συμπεράσματα που έβγαλα μετά από όλη αυτήν την διαδικασία θα σας πω ότι νιώθω πολύ χαρούμενη και περήφανη!! Αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις, αυτό είναι σίγουρο!

  Μεταμόρφωση ξύλινου κουτιού

  Πρέπει όμως καμιά φορά ν’ ακολουθείς πιστά τις οδηγίες σε κάποιες τεχνικές, αυτοί που τις διδάσκουν κάτι ξέρουν περισσότερο!

  Μεταμόρφωση ξύλινου κουτιού.
  Μεταμόρφωση ξύλινου κουτιού με διάφορες τεχνικές

  Ένα πράγμα μόνο δεν κατάλαβα…

  Γιατί αυτοί οι ηλίανθοι έχουν άρωμα…ρέγκας…? ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

  Ακολουθήστε το Lamprouka.gr στο Google News για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας άρθρα.

  Λαμπρινή Μιχαήλhttps://lamprouka.gr/
  Με λένε Λαμπρινή και ασχολούμαι με τις diy κατασκευές, την διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και την μεταμόρφωση επίπλων. Επίσης αγαπώ την ζαχαροπλαστική και μοιράζομαι στο blog μου δοκιμασμένες συνταγές για γλυκά και τούρτες γενεθλίων.

  ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

  ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επανήλθες δριμύτερη ξαδελφούλα….καταπληκτικό το κουτί….σε χαιρετούμε από τη δική μας γειτονιά και σε φιλούμε…Βίκυ Βίκη

  2. Καλημέρα κ κακό μήνα!!! Μετά από 40 κύματα το κουτί σου βγήκε υπέροχο!! Κα ι ποσά πράγματα έμαθες τελικά! Ασε, κι εγώ δεν μπορώ να βρω κάποια υλικά στη Χίο!

  3. Που είσαι, κορίτσι μου?? Μας έλειψες!! Καλά , το κουτί είναι πολύ καλόγουστο! Αυτό που δεν κατάλαβα, πώς κρακελάρισε το χρώμα χωρίς το υλικό του κρακελέ?!!! Να'σαι καλά, Λαμπρινή! Καλή σχολική χρονιά στα παιδιά, και καλή δύναμη και κουράγιο σε σένα! Φιλάκια, καλό μήνα και καλή εβδομάδα!

  4. ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!!!!!!
   ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΚΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΟΥ ΖΟΥΖΟΟΥΝΙΑ!!!
   ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ…ΜΠΡΑΒΟ,ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ..ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΤΟ ΚΑΦΑΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΕΓΙΝΕ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ…
   ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ..ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!
   ΣΕ ΦΙΛΩ!

  5. Λαμπρινή μου καλωσήρθες!!!! Γέλασα πολύ με την περιγραφή σου, ήταν το κάτι άλλο.
   Το κουτί έγινε πολύ ωραίο, αν και πέρασε από πολλά στάδια…… η μυρωδιά της σαρδέλας είναι ακόμα εκεί, ε; Με τον καιρό θα φύγει καλή μου, μην ανησυχείς.
   Πολλά φιλιά.

  6. Καλό μήνα και καλό χειμώνα να έχεις!!!!
   Καλή σχολική χρονιά στο μικρούλι σου και στα μεγάλα σου!!!!
   Η Επιστροφή σου ήταν επεισοδιακή…..χαχαχαχα αλλά δεν μπορώ να πω όμως ….τα κατάφερες μια χαρά ,φιλενάδα!!!!!!
   Πολύ όμορφο έγινε το…ρεγγοκουτάκι!!!!!
   Αντε ,Λαμπρινή μου καλή συνέχεια !!!!
   Φιλιά πολλά !!!!

  7. Καλημέρα και καλό μήνα και απο'μένα Λαμπρινή !!!
   ! Πολύ όμορφο έγινε το κουτί σου και οι Ηλίανθοι που διάλεξες μου αρέσουν πάρα πολύ !!! Πάντως, παρά τις δυσκολίες που είχες να βρείς τα κατάλληλα υλικά, τα κατάφερες μιά χαρά !!!! Το καλό το παλικάρι, ξέρει κι άλλο μονοπάτι δέν λένε;!! Μπράβο σου για την επιμονή σου και την υπομονή σου !!!! Πολύ μου άρεσε η ανάρτηση αυτή !!! Καλή σχολική χρονιά στα ξωτικάκια σου !!! Είναι μιά γλύκα το μικρό σου πρωτάκι !!!
   Πολλά φιλάκια !!!! :ο)

  8. Χαχαχαχα… γέλασα αφάνταστα με την ανάρτησή σου και θαύμασα την υπομονή σου!! Εγώ θα είχα ανοίξει το παράθυρο και θα είχα εξαφανίσει και τους ηλίανθους και τις ρέγγες… χαχαχαχα… Πάντως χίλια μπράβο για τη μεταμόρφωση!!
   Καλή αρχή με τα σχολεία και τα τρεξίματα!! Πολλά φιλιά και καλό σου μήνα!!

  9. ΛΑΜΠΡΟΥΚΑ!! Αυτό που μου αρέσει σε σένα είναι ο τρόπος που διηγήσε τα πράγματα!! Τι κι αν κάνουμε λάθη? Από αυτά μαθαίνουμε στο τέλος..και μη σου πω ότι ό,τί έχει ατέλειες είναι πιο όμορφο!! Την ίδια ακριβως χαρτοπετσέτα με ηλίανθους χρησιμοποίησα και γω (και για να είμαι ειλικρινής πολύ λεπτές είναι βρε παιδί μου – και εμένα κάπου μου σκίστηκε). Βάλε λίγο κόλλα στο σημείο, ρίξε και λίγο χρυσόσκονη (θα την βρεις και σε πολυκαταστήματα με παιχνίδια..ξέρεις εσύ με 3 παιδάκια!!!)και θα με θυμηθείς. Δες το αποτέλεσμα και στο δικό μου blog αν θέλεις!
   Να χαίρεσαι τις αγάπες σου!!Καλό μήνα!

  10. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ! ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΡΕ ΛΑΜΠΡΟΥΚΑ ΜΟΥ!ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΞΕΡΑΣΜΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ! ΧΑΧΑ , ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΝΑ ΕΤΣΙ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ! ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΧΕΣ ΩΡΑΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ! ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

  11. Καλή σχολικη χρονια να έχουμε Λαμπρινούλα μου και ΥΠΟΜΟΝΗ !! Σκέψου πόσα μαθαινουμε κι εμεις μαζί τους! Εγω, αν συνεχίσουμε έτσι, λέω να ξαναδωσω πανλλαδικές, τοσο διαβασμα δεν εία ρίξει ως μαθητρια…
   Το μικρούλι σου είναι μία γλύκα, καλή αρχή να έχει!

   Πάμε τωρα στο κουτί.Παρα τις περιπέτειες εμενα μου άρεσε. Η αλήθεια είναι ότι τη μιση δουλειά την κάνουν τα σωστα υλικά κι αν δεν τα'χεις πρεπει να κοπιάσεις παραπάνω. Για την παλαίωση μπορείς να περνάς ανάμεσα στις στρωσεις χρώματος λίγο κερί, ένα κομματακι ρεσώ είναι καλυτερο κι από το "ειδικό" που πουλάνε (και δεν κοστίζει).Έπειτα τρίβεις με γυαλοχαρτο.
   Για τη χαρτοπετσέτα κοίτα μηπως βρεις βενζινοκολλα UHU σπρέι, την έχουν τα χαρτοπωλεία και ο Μαρινόπουλος.Επίσης η Μισιρλού είχε δείξει προσφατα πως φτιάχνει κολλα από ατλακολ και κολλα ταπετσαρίας (γλουτολίνη), είναι ευκολο να τη βρεις, μη σου ακούγεται περίεργο.
   Στα λέω γιατί τα ίδια περνάω κι εγω εδώ. Όποτε πάμε Αθηνα πρεπει όχι μόνο να θυμηθω τι μου λείπει αλλά και να προβλέψω τι θα χρειαστώ ως την επομενη φορά.
   Τι να κάνουμε; Η επαρχία μας προσφέρει άλλα καλά.
   Φιλιά, καλό μηνα!

  12. Καλή χρονιά να έχουν τα παιδιά Λαμπρινή μου και ειδικά το πρωτάκι σου και φυσικά καλό κουράγιο σε σένα!!!!!!!!!!!
   Καλό μήνα!!!!!!!!
   Φιλιά!!!!!!!!!!!!

  13. Πρώτον: Καλώς όρισες, καλή χρονιά στα αστεράκια σου στο σχολείο και το "πρωτάκι" σου είναι μια σκέτη κούκλα… να τα χαίρεσαι.
   Όσο για το "ρεγκοκούτι", με τόσα που πέρασε κι' αυτό κι' εσύ, δε φανταζόμουνα πως θα βγει τόσο ωραίο! Είναι υπέροχο. Χαρά στην υπομονή σου!
   Πολλά φιλιά και καλό μήνα

  14. Φανταστική η ανάρτησή σου,Λαμπρινή!Μέσα από το πάθημά σου,μας διδάσκεις!Πάντως το αποτέλεσμα,είναι πολύ καλό!
   Καλό μήνα!!

  15. Τι χορταστική ανάρτηση!! Σε τεχνικές, πονηριές, ιδέες και ….τσαχπινιές! Μπράβο, Λαμπρινούλα, πάντα τέτοια! Υπέροχο το κουτάκι σου, μια χαρά τις πέρασες τις σκιές…..Καλό μήνα!!

  16. Ποιό βασανισμένο κουτί, Λαμπρούκα μου; Παρα λίγο θα έκλαιγαν εσένα οι ρέγγες με τόσα που τράβηξες και λυπάσαι το κουτί;;; Εκτός από τα χεράκια σου, θαύμασα την υπομονή και το πείσμα σου! Πέρα από τα αστεία, το κουτί έγινε πολύ όμορφο!
   Καλή σχολική χρονιά και στα τρία σου παιδάκια κι έναν όμορφο, δημιουργικό μήνα για σένα 🙂

  17. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ!!!!!!!
   Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ!!!!!!
   ΚΑΙΟΥΡΓΙΟ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ!!!!!!!
   ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!!
   ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!!!
   ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!

  18. ΧΑΧΑΧΑΧΑ Είσαι ΑΠΟΛΑΥΣΗ! ΑΝτεξες βρε θηρίο τόσα πάθη;ΜΠΡΑΑΑΑΒΟΟΟ!το αξίζεις
   Και άσε το κουτί να ξερνάει ρεγγες μετά ηλιανθών,μιά χαρά τοκανες τελικά,ελπίζω νάναι αυτή η τελική του μορφή,μην κάνει του κεφαλιού του….όπως στο μπαλκόνι!χαχαχαχα Νάσαι καλα Λαμπρινούλι ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ & Καλή σχολική χρονιά και στα τρία ομορφοκόριτσα!

  19. χαχα..Λαμπρινη μου πολύ γέλασα με τις ''ρέγγες που δεν βγήκαν να σε κυνηγήσουν''..

   Το έκανες αγνώριστο πάντως το κουτί. Με λίγη ταλαιπωρία αλλά θα είσαι έτοιμη για το επόμενο.

   Καλή χρονιά στα παιδάκια σου εύχομαι και καλή δύναμη σε σένα.

   Φιλιά

  20. Το βασανισμένο κουτί βγήκε τέλειο!!!!!οι οδηγίες σου και οι ιδέες χρήσιμες!!!!εγώ έμεινα στο πιστολάκι και τη λαδομπογιά!!τέλεια ιδέα για κρακελέ!!!!θα το δοκιμάσω!!!!φιλιά και καλή σχολική χρονιά στα παιδάκια σου!!!!!

  21. οι ρεγγες θα στο κραταν μανιατικο που τους εκλεψες το σπιτι τους κακουργα χεχεχε
   γελασα πολυ με την αναρτηση σου, αλλα το αποτελεσμα πραγματικα σε δικαιωσε, ειναι πανεμορφο!καλο μηνα και καλη σχολικη χρονια!
   υγ.το πρωτακι τι γλυκο που ειναι:)

  22. Kαλά δεν το πιστεύω! Aν και αρχάρια, με τα ίσως όχι τόσο σωστά υλικά όπως είπες, είχες ένα τέλειο αποτέλεσμά! Ευτυχώς δεν ήρθε μυρωδιά προς τα εδώ!!!
   Kathy by anthomeli

  23. Χαα,χα,χα,χα! Τί περιγραφή!!!! "μόνο οι διπλοκαπνιστές ρέγγες που δεν βγήκαν έξω ν' αρχίσουν να με κυνηγάνε…!" Πάντως το αποτέλεσμα είναι πανέμορφο! Φανταστικό βγήκε το κουτί!
   Καλή σχολική χρονιά στα παιδιά σου και καλή πρόοδο!
   Καλό μεσημέρι Λαμπρινή!

  24. Έλα βρε Λαμπρινή μου και σε έχασα! Οι ηλίανθοι μ' αρέσουν κι εμένα σε φθινοπωρινές συνθέσεις και διακοσμήσεις! Μια χαρά βγήκε το κουτί (για μένα την άσχετη) κι ας μυρίζει ρέγγες! Στο κάτω κάτω μόνο εσύ το ξέρεις αυτό! Οπότε σσσσσςςςς!!!! Φιλιά!

  25. Την απόλαυσα τόσο την ανάρτηση σου Λαμπρινούλα!!!
   Είσαι απίθανη, μπράβο σου για τις προσπάθειες σου και την υπομονή σου!!!
   Το κουτί έγινε πανέμορφο έστω και με άρωμα ρέγγας!!
   Καλή αρχή στα παιδάκια σου και καλό μήνα σε όλη την οικογένεια!!!

  26. Geia sou Labrouka ! Poli oraia i kataskeuh sou ! Mprabo …. tha ithela na doso mia idea …. me ena sfougaraki mporeis na baleis to sfougaraki se ligo melani poli ligo k na to baleis stis akres tou koutiou! Filakia Rafaelita! Signomi pou grafo me greeklish alla eimai apo kinito k den exei sta ellinika!

  27. Μη στεναχωριέσαι όταν δεν έχεις κόλλα ντεκουπάζ!! Παλαιότερα αγόραζα κι εγώ αλλά μπορείς να την φτιάχνεις μόνη σου χωρίς να ξοδεύεσαι. Απλά θα αραιώνεις με λίγο νεράκι την ατλακόλ σου (πολύ λίγο απλά να μην είναι τόσο πηχτή) και έπειτα για να δουλεύεται εύκολα χωρίς να σου σκίζει τις χαρτοπετσέτες θα προσθέσεις γλυκερίνη. Η αναλογία είναι περίπου η μισή ποσότητα της ατλακόλ που θα χρησιμοποιήσεις. Αν βάλεις ας πούμε μια κουταλιά ατλακόλ τότε θα προσθέσεις 1/2 κουταλιά γλυκερίνη…!!! Και έχεις έτοιμη την κόλλα ντεκουπάζ χωρίς να ξοδεύεσαι!!!!!!!!!!! Καλή επιτυχία!!

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τα πιο πρόσφατα νέα μας.

  ΣΧΕΤΙΚΑ

  Λαμπρινή-Μιχαήλ-Lamprouka

  Με λένε Λαμπρινή και ασχολούμαι με τις diy κατασκευές, την διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και την μεταμόρφωση επίπλων. Επίσης αγαπώ την ζαχαροπλαστική και μοιράζομαι στο blog μου δοκιμασμένες συνταγές για γλυκά και τούρτες γενεθλίων. Διαβάστε περισσότερα...

  Instagram

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  8,176ΥποστηρικτέςΚάντε Like
  7,203ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
  1,266ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
  4ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
  14ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
  94ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ