10 DIY ιδέες γραφείου για να το φτιάξετε μόνοι σας

Αν βρίσκεστε στην αναζήτηση για την αγορά ενός γραφείου σκεφτείτε το λίγο καλύτερα μετά από αυτά τα 10 DIY με ιδέες γραφείου που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας χωρίς πολλά έξοδα.

Είναι πολύ εύκολο αν έχετε ανάγκη από ένα γραφείο για το διάβασμα του παιδιού σας ή για την δική σας εργασία από το σπίτι να αγοράσετε ένα γραφείο. Μπορείτε να βρείτε ένα στα μέτρα του χώρου σας και να ταιριάζει στα γούστα σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές πια και αυτό είναι το ευχάριστο. Είναι όμως οικονομικά? Αν μπορείτε να έχετε ένα γραφείο στο σπίτι σας με πολύ μικρότερο κόστος, δεν θα ήταν καλύτερα?

Υπάρχουν άπειρα diy με ιδέες γραφείου για να το φτιάξετε μόνοι σας αλλά δείτε αυτές τις 10 καλύτερες κατασκευές που συγκέντρωσα, για να αποφύγετε ένα επιπλέον έξοδο από τον προϋπολογισμό σας.

10 DIY με ιδέες γραφείου για να το φτιάξετε μόνοι σας

Γραφείο από ξύλινα κιβώτια.

Υπάρχει πιο εύκολη κατασκευή από την πρώτη που θα σας δείξω? Εξαιρετική ιδέα και οικονομική, χρησιμοποιώντας μόνο μερικά ξύλινα κιβώτια και μια μεγάλη επιφάνεια ξύλου. Τα βιδώνετε όλα μεταξύ τους και τα αφήνετε ή στο χρώμα τους ή τα βάφετε όπως σας αρέσει. Η ιδέα αυτή έχει ακόμα ένα πλεονέκτημα. Τα ξύλινα κιβώτια γίνονται από μόνα τους μικρές βιβλιοθήκες ή ράφια για να ακουμπάτε διακοσμητικά και άλλα αντικείμενα.

Μετατρέψτε ένα τραπέζι σε γραφείο.

Είναι εύκολο να βρείτε ένα τραπέζι ή μπορεί να έχετε κάποιο που να περισσεύει. Με λίγο βάψιμο μπορεί να έρθει στα γούστα σας και να το μετατρέψετε σε γραφείο. Βάψτε το με σπρέι ή ότι άλλη μπογιά έχετε και κάντε το πιο ιδιαίτερο αφήνοντας μερικά σημεία άβαφτα. Μπορείτε να το τοποθετήσετε μπροστά από ένα παράθυρο ή στο κέντρο του δωματίου αν έχετε περισσότερο χώρο.

Πως να φτιάξω γραφείο από τραπέζι
Πηγή Πως να φτιάξω γραφείο από τραπέζι

Οι δημιουργικές κατασκευές γραφείου

Γραφείο με τσιμεντένια επιφάνεια.

Μια από τις 10 καλύτερες diy ιδέες γραφείου είναι αυτή με την επιφάνεια του τσιμέντου. Αν δεν σας αρέσει η επιφάνεια του ξύλου, σκεφτείτε αυτήν τη ιδέα για ένα πολύ ιδιαίτερο γραφείο. Τα ξύλινα πόδια του υπάρχουν έτοιμα να τα αγοράσετε ή μπορείτε να τα φτιάξετε και μόνοι σας. Ιδανικό γραφείο για μίνιμαλ ή βιομηχανικό στυλ δωματίου.

10 DIY ιδέες κατασκευή γραφείου
Πηγή 10 DIY ιδέες – κατασκευή γραφείου

Γραφείο με σιδερένιους σωλήνες.

Δεν θα μπορούσαμε να μην δούμε και ένα γραφείο με σιδερένια πόδια γιατί είναι αρκετά όμορφα και δεν πιάνουν καθόλου χώρο. Μπορεί να έχετε σιδερένια πόδια από ένα παλιό τραπέζι και να τα αξιοποιήσετε. Μπορείτε όμως να τα φτιάξετε και μόνοι σας αγοράζοντας σωλήνες και σιδερένιες βιδωτές γωνιές και να τα ενώσετε. Το αποτέλεσμα με την ξύλινη επιφάνεια είναι πολύ εντυπωσιακό.

Κατασκευή γραφείου από ξύλο κόντρα πλακέ.

Μια από τις 10 καλύτερες diy ιδέες γραφείου είναι αυτή η φανταστική κατασκευή, λίγο πιο δύσκολη για τους λάτρεις των χειροποίητων επίπλων. Όχι όμως ακατόρθωτη αφού όλες οι οδηγίες που θα δείτε είναι λεπτομερείς και κατανοητές. Αξίζει να φτιάξετε αυτό το υπέροχο γραφείο παρά την δυσκολία του και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει. Είτε με ξύλινα είτε με μεταλλικά πόδια, αυτό το γραφείο μπορεί να ταιριάξει σε όλα τα στυλ δωματίου και διακόσμησης.

10 DIY ιδέες γραφείου - Κατασκευή γραφείου από ξύλο
Πηγή Κατασκευή γραφείου από ξύλο

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μου στο YouTube για να μην χάνετε κανένα βίντεο με τις κατασκευές μου!

Τα ράφια μετατρέπονται σε γραφεία

Γραφείο από ράφια με γωνιές στον τοίχο.

Τα ράφια και οι γωνιές για να τα στερεώσουμε είναι πολύ οικονομικά και μπορούμε να τα βρούμε σε διάφορα μεγέθη. Διαλέξτε ένα μεγαλύτερο ράφι για την επιφάνεια του τραπεζιού και μερικά μικρότερα για ράφια, πάνω από το αυτοσχέδιο γραφείο σας. Μπορείτε να τα βιδώσετε ακόμα και σε μια μικρή επιφάνεια τοίχου καθώς είναι ιδανική λύση για μικρά δωμάτια. Μια ιδέα για να οριοθετήσετε το σημείο του γραφείου, είναι να βάψετε τον τοίχο πίσω από την κατασκευή σας.

Γραφείο από ένα μεγάλο ράφι.

Είδαμε και νωρίτερα πως τα ράφια μπορούν να γίνουν ένα όμορφο γραφείο. Αυτό όμως είναι μια άλλη ιδέα για μεγαλύτερους χώρους που όμως αφήνουν και πολύ χώρο στο δωμάτιο για να παίζουν τα παιδιά. Ένα μεγάλο ράφι στερεωμένο με μεγάλες μεταλλικές γωνιές και μεταλλικές ράγες που χωρούν όλα τα απαραίτητα του παιδικού γραφείου. Δώστε έμφαση στην διακόσμηση του τοίχου τριγύρω από το γραφείο για να γίνει το δωμάτιο χαρούμενο.

Diy εύκολο γραφείο ράφι με στηρίγματα στον τοίχο - 10 DIY ιδέες γραφείου
Πηγή 10 DIY ιδέες γραφείου

Γραφείο με ράφια δίπλα στο κρεβάτι.

Αν έχετε κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι και δεν έχετε χώρο για γραφείο στο δωμάτιο, σκεφτείτε να το αφαιρέσετε. Το γραφείο εδώ θα παίξει και τους δύο ρόλους. Ανάλογα με τα μέτρα που έχετε διαθέσιμα, φτιάξτε μια ξύλινη κατασκευή με γραφείο και ράφια δίπλα στο κρεβάτι του παιδιού.

Ακολουθήστε με στο Instagram για να μαθαίνετε κι από εκεί τα νέα μου και να βλέπετε όλες τις φωτογραφίες που μοιράζομαι με τους φίλους μου!

Έξυπνες ιδέες για γραφεία

Φτιάξτε ένα γραφείο με δύο συρταριέρες.

Είτε είναι συρταριέρες, είτε δύο ψηλά κομοδίνα, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για την βάση του γραφείου. Με μια μεγάλη επιφάνεια ξύλου που θα κόψετε στα μέτρα σας, αυτό το γραφείο μπορεί να γίνει διπλό για δύο παιδιά σε ένα δωμάτιο που το έχουν ανάγκη. Με λίγο βάψιμο στο κέντρο του τοίχου και 2-3 ράφια, δίνετε η εντύπωση του διαχωρισμού των γραφείων.

Κατασκευή για ένα μικρό επιτοίχιο γραφείο.

Αυτό το γραφείο είναι μικρό όμως μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμο ειδικά αν δεν υπάρχει καθόλου χώρος σε ένα δωμάτιο. Μια ιδέα που απαιτεί λίγη δεξιοτεχνία στην κατασκευή του όμως σκεφτείτε ότι και ένα παλιό συρτάρι μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε μια μεγαλύτερη επιφάνεια ξύλου στο κάτω μέρος του συρταριού.

Αυτές ήταν οι 10 DIY ιδέες γραφείου και ελπίζω να σας δώσουν έμπνευση για να φτιάξετε κι εσείς το δικό σας. Ότι μπορούμε να το φτιάξουμε μόνοι μας το κάνουμε με μεγάλη χαρά για να εξοικονομήσουμε χρήματα. Αρκεί να σκεφτούμε και να πράξουμε δημιουργικά!

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το Lamprouka.gr στο Google News για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας άρθρα.

Λαμπρινή Μιχαήλhttps://lamprouka.gr/
Με λένε Λαμπρινή και ασχολούμαι με τις diy κατασκευές, τις μεταμορφώσεις επίπλων, την διακόσμηση και ανανέωση σπιτιού. Στο lamprouka.gr και στο Youtube παρουσιάζω τις κατασκευές μου βήμα - βήμα. Επίσης αγαπώ την ζαχαροπλαστική και μοιράζομαι δοκιμασμένες συνταγές για γλυκά και τούρτες γενεθλίων.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τα πιο πρόσφατα νέα μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Λαμπρινή-Μιχαήλ-Lamprouka

Με λένε Λαμπρινή και ασχολούμαι με τις diy κατασκευές, την διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και την μεταμόρφωση επίπλων. Επίσης αγαπώ την ζαχαροπλαστική και μοιράζομαι στο blog μου δοκιμασμένες συνταγές για γλυκά και τούρτες γενεθλίων. Διαβάστε περισσότερα...

Instagram

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

8,176ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7,203ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,427ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
4ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
14ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
94ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ