ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Εύκολες πασχαλινές κατασκευές με αυγά

  Δείτε τις πιο εύκολες πασχαλινές κατασκευές με αυγά σε διάφορες παραλλαγές και πολλές ιδέες για την πασχαλινή σας διακόσμηση. Πασχαλινές κατασκευές για μικρούς και μεγάλους!

  Πλησιάζει το Πάσχα και θέλετε να δημιουργήσετε κάτι όμορφο για την πασχαλινή σας διακόσμηση, να στολίσετε το σπίτι σας με πασχαλινά αυγά και σκέφτεστε τι κατασκευή θα μπορούσατε να φτιάξετε που να είναι εύκολη και ανέξοδη. Σας έχω την λύση γιατί έχω φτιάξει πολλές εύκολες πασχαλινές κατασκευές με αυγά και τις έχω συγκεντρώσει όλες εδώ για να μην τις ψάχνετε!

  Οι περισσότερες πασχαλινές κατασκευές από αυτές, ναι μεν είναι εύκολες αλλά είναι φτιαγμένες και με ένα υλικό που έχουμε όλοι στο σπίτι μας και αυτό είναι τα αυγά. Ναι, τα αληθινά αυγά που τα έχω χρησιμοποιήσει για καλούπια, για κεράκια, για διακοσμητικά να κρέμονται σε κλαριά είτε βαμμένα με χρώματα, είτε με άλλες τεχνικές. Πάμε να σας δείξω όλες τις κατασκευές για την πασχαλινή σας διακόσμηση για να πάρετε ιδέες!

  Εύκολες πασχαλινές κατασκευές με αυγά

  Εύκολες πασχαλινές κατασκευές με αυγά.

  Διακοσμητικά αυγά βαμμένα με γκοφρέ χαρτί.

  Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι το γκοφρέ χαρτί μπορεί να βάψει τα διακοσμητικά σας αυγά με χρώματα ίδια με του χαρτιού που θα χρησιμοποιήσετε? Φαίνεται παράξενο όμως είναι αλήθεια! Το γκοφρέ χαρτί έχει έντονες χρωστικές που αν βραχεί αυτές απελευθερώνονται και βάφουν τα αυγά πολύ όμορφα ειδικά αν αυτά είναι άσπρα. Δείτε πως να τα φτιάξετε:

  Βάψιμο αυγών με γκοφρέ χαρτί και πασχαλινή διακόσμηση

  Βάψιμο αυγών με γκοφρέ χαρτί και πασχαλινή διακόσμηση/εύκολες πασχαλινές κατασκευές με αυγά

  Τα αυγά γίνονται μικρές γλάστρες για όσπρια ή σπόρους

  Η πιο όμορφη πασχαλινή κατασκευή για μικρά παιδιά! Τα αυγά γίνονται μικρά γλαστράκια και αφού τα βάψουμε μπορούμε να φυτέψουμε μέσα φακές ή φασόλια. Ξεκινήστε την διαδικασία νωρίς για να έχετε το Πάσχα όμορφα αυγά με πρασινάδα! Δείτε πως να τα φτιάξετε:

  Πασχαλινή κατασκευή με αληθινά αυγά

  Πασχαλινή κατασκευή με αληθινά αυγά

  Πασχαλινή διακόσμηση με αυγά και κλαδιά

  Κρεμαστά αυγά ζωγραφισμένα

  Τι πιο όμορφο και απλό από το να αδειάσετε τα αληθινά αυγά από το εσωτερικό τους, να τα βάψετε και να τα κρεμάσετε σε κλαδιά? Διαλέξτε όμορφα κλαδιά με πρασινάδα ή χωρίς και με τον τρόπο που θα σας δείξω κρεμάστε τα όμορφα πάνω τους. Όσο για την ζωγραφική τους δεν χρειάζεται να είστε καλλιτέχνες για να το κάνετε. Μερικές μπατονέτες θα σας φανούν πολύ χρήσιμες! Δείτε πως να τα φτιάξετε:

  Πασχαλινή διακόσμηση με αυγά και κλαδιά

  Πασχαλινή διακόσμηση με αυγά και κλαδιά

  Τα αληθινά αυγά γίνονται καλούπια για να φτιάξουμε κεριά

  Ο τίτλος τα λέει όλα και είναι αλήθεια ότι με τα αληθινά αυγά μπορείτε να φτιάξετε κόκκινα ή ότι χρώμα κεράκια θέλετε σε σχήμα αυγού. Ανακυκλώστε τις παλιές σας λαμπάδες και τα κεριά που έχουν σχεδόν τελειώσει και φτιάξτε υπέροχα κεράκια αυγά για την πασχαλινή διακόσμηση του σπιτιού σας ή για δωράκι. Δείτε πως να τα φτιάξετε:

  Πασχαλινά κεράκια από καλούπι αληθινού αυγού

  Πασχαλινά αυγά κεράκια από καλούπι αληθινού αυγού

  Αυγά μέσα σε φωλιά σαν αληθινά

  Από τις πιο αγαπημένες μου και πιο εύκολες πασχαλινές κατασκευές με αυγά είναι η παρακάτω που θα σας δείξω! Αυγά βαμμένα σαν αληθινά με μια πολύ εύκολη και διασκεδαστική τεχνική για να δείχνουν πιτσιλωτά. Σαν κάποιο πουλί να τα άφησε μέσα στη φωλιά την οποία κι αυτή σας δείχνω πως να την φτιάξετε. Όπως είχα γράψει και τότε, κανείς δεν μπορεί να μιμηθεί τον τρόπο με τον οποίο τα πτηνά φτιάχνουν τις φωλιές τους! Εμείς απλά προσπαθούμε να τις αντιγράψουμε! Δείτε πως να φτιάξετε τα αυγά και την φωλιά:

  Πως να φτιάξετε φωλιά και πιτσιλωτά αυγά για το Πάσχα

  Πως να φτιάξεις φωλιά και πιτσιλωτά αυγά για το Πάσχα/εύκολες πασχαλινές κατασκευές με αυγά

  Φτιάχνουμε πασχαλινά αυγά από γυψογάζα

  Πασχαλινή διακόσμηση και κατασκευές με γυψογάζα

  Με την γυψογάζα έχω ασχοληθεί πολλές φορές για τις κατασκευές μου γιατί είναι ένα υπέροχο υλικό που μπορείς να το κάνεις ότι θέλεις. Στις πασχαλινές κατασκευές μου το έχω χρησιμοποιήσει δύο φορές για να φτιάξω αυγά για την πασχαλινή διακόσμηση του σπιτιού μου. Έφτιαξα μικρά αυγά που τα στόλισα με ντεκουπάζ και μεγάλα αυγά που φωτίζονται μέσα με κεριά. Δείτε πως να τα φτιάξετε κι εσείς:

  Πασχαλινά αυγά με γυψογάζα

  Ντεκουπάζ σε μεγάλα αυγά για την πασχαλινή διακόσμηση

  Αν έχετε την τύχη να πέσουν στα χέρια σας μεγάλα αυγά χήνας αξιοποιήστε τα με τον καλύτερο τρόπο. Αδειάστε τα, φτιάξτε μια σούπερ ομελέτα για να φάτε αλλά μην πετάξετε το τσόφλι τους! Είναι σκληρό και ιδανικό για κάθε είδους διακόσμηση. Δείτε πως έκανα την διακόσμηση με ντεκουπάζ:

  Διακόσμηση σε πασχαλινά αυγά με ντεκουπάζ

  Διακοσμητικά αυγά με χαρτοπετσέτα ντεκουπάζ

  Τα αληθινά αυγά που έγιναν φωλίτσες

  Επίσης από τις πιο εύκολες πασχαλινές κατασκευές με αυγά είναι η παρακάτω και η τελευταία που έχω να σας δείξω για να πάρετε ιδέες για την πασχαλινή σας διακόσμηση. Δημιουργήστε μικρές φωλίτσες μέσα στα αυγά και στολίστε τα με λουλούδια και κλαράκια. Αν έχετε και μικρά πουλάκια ή κοτοπουλάκια θα γίνουν ακόμα πιο όμορφα και τα παιδιά σίγουρα θα τα λατρέψουν! Δείτε πόσο εύκολο είναι να τα φτιάξετε:

  Πασχαλινή διακόσμηση με αληθινά αυγά φωλίτσες

  Πασχαλινά διακοσμητικά αυγά φωλίτσες / εύκολες πασχαλινές κατασκευές με αυγά

  Εσείς ποια κατασκευή θα φτιάξετε για να διακοσμήσετε το σπίτι σας?

  Αυτές ήταν οι 9 εύκολες πασχαλινές κατασκευές με αυγά που έχω φτιάξει όλα αυτά τα χρόνια και τις περισσότερες από αυτές τις έχω ακόμα για να στολίζω το σπίτι μου κάθε Πάσχα. Προλαβαίνετε να φτιάξετε κι εσείς έστω και μία από αυτές για την πασχαλινή σας διακόσμηση και όπως θα δείτε στις περισσότερες μπορούν να σας βοηθήσουν και τα παιδιά σας! Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αληθινά αυγά μπορείτε πολλές από αυτές τις κατασκευές να τις φτιάξετε με αυγά από φελιζόλ ή πλαστικά αν έχετε.

  Λοιπόν, τι λέτε? Ποια κατασκευή σας άρεσε περισσότερο? Θα δοκιμάσετε να φτιάξετε κάποια από αυτές? Θα χαρώ πολύ αν δω φωτογραφίες και από τις δικές σας κατασκευές!

  Ακολουθήστε με στο Instagram για να μαθαίνετε κι από εκεί τα νέα μου και να βλέπετε όλες τις φωτογραφίες που μοιράζομαι με τους φίλους μου!

  Διαβάστε επίσης: 4 ιδέες για βάψιμο αυγών με χρώματα ζαχαροπλαστικής

  Ακολουθήστε το Lamprouka.gr στο Google News για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας άρθρα.

  Λαμπρινή Μιχαήλhttps://lamprouka.gr/
  Με λένε Λαμπρινή και ασχολούμαι με τις diy κατασκευές, την διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και την μεταμόρφωση επίπλων. Επίσης αγαπώ την ζαχαροπλαστική και μοιράζομαι στο blog μου δοκιμασμένες συνταγές για γλυκά και τούρτες γενεθλίων.

  ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

  ΣΧΟΛΙΑ

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τα πιο πρόσφατα νέα μας.

  ΣΧΕΤΙΚΑ

  Λαμπρινή-Μιχαήλ-Lamprouka

  Με λένε Λαμπρινή και ασχολούμαι με τις diy κατασκευές, την διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και την μεταμόρφωση επίπλων. Επίσης αγαπώ την ζαχαροπλαστική και μοιράζομαι στο blog μου δοκιμασμένες συνταγές για γλυκά και τούρτες γενεθλίων. Διαβάστε περισσότερα...

  Instagram

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  8,176ΥποστηρικτέςΚάντε Like
  7,203ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
  1,269ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
  4ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
  14ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
  94ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ