• ΑΡΧΙΚΗ
  • DIY
    • Party
    • Μεταμορφώσεις διακοσμητικών
    • Κατασκευές
    • Πινιάτες
    • Ραπτική
    • Πασχαλινά DIY
    • Χριστουγεννιάτικα DIY
  • ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΕΠΙΠΛΩΝ
  • ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ
    • Ανακαίνιση εξοχικού
    • Ανακαίνιση παιδικού δωματίου
    • Ανανέωση μπάνιου
    • Μεταμόρφωση μπαλκονιού
    • Φοιτητικό Σπίτι
  • ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
    • Διακόσμηση Τζακιού
  • ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
Newsletter
Social Media
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
YouTube
Λαμπρινή Μιχαήλ
Λαμπρινή Μιχαήλ
Με λένε Λαμπρινή Μιχαήλ και ασχολούμαι με τις diy κατασκευές, τις μεταμορφώσεις επίπλων, την…
View Posts
Lamprouka.gr Lamprouka.gr
Lamprouka.gr Lamprouka.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • DIY
    • Party
    • Μεταμορφώσεις διακοσμητικών
    • Κατασκευές
    • Πινιάτες
    • Ραπτική
    • Πασχαλινά DIY
    • Χριστουγεννιάτικα DIY
  • ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΕΠΙΠΛΩΝ
  • ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ
    • Ανακαίνιση εξοχικού
    • Ανακαίνιση παιδικού δωματίου
    • Ανανέωση μπάνιου
    • Μεταμόρφωση μπαλκονιού
    • Φοιτητικό Σπίτι
  • ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
    • Διακόσμηση Τζακιού
  • ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
Author
Λαμπρινή Μιχαήλ
Λαμπρινή Μιχαήλ
Με λένε Λαμπρινή Μιχαήλ και ασχολούμαι με τις diy κατασκευές, τις μεταμορφώσεις επίπλων, την…
Δημοφιλή Άρθρα
  • Ζύμη για στολίδια με σόδα και κορν φλάουρ. 1
    Ζύμη για στολίδια η συνταγή οδηγίες και μυστικά
    • 25 Νοεμβρίου 2012
  • Καθαρισμός τζακιού και βάψιμο, πως να το κάνεις μόνος σου 2
    Καθαρισμός τζακιού και βάψιμο με 5 εύκολα βήματα
    • 16 Μαΐου 2022
  • Μεταμορφώσεις επίπλων στο φυσικό χρώμα του ξύλου 3
    3 μεταμορφώσεις επίπλων στο φυσικό χρώμα του ξύλου
    • 13 Μαΐου 2022
Επιπλέον Κατηγορίες
  • Στιγμές
  • Γλυκιές Δημιουργίες
    • Γλυκά
    • Μπισκότα
    • Παγωτά
    • Πασχαλινά γλυκά
    • Τούρτες
  • Γλυκά

Φωλιές Πάβλοβας με παγωτό και σάλτσα φράουλας

  • Λαμπρινή Μιχαήλ
  • 27 Μαρτίου 2015
  • 1 λεπτό
IMG 1739
Περιεχόμενο Hide
  1. Φωλιές Πάβλοβας με παγωτό και σάλτσα φράουλας
    1. Με τι να γεμίσουμε τις φωλιές Πάβλοβας
  2. Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε με την μαρέγκα εκτός από τις φωλιές Πάβλοβας

Συνταγή για φωλιές Πάβλοβας, σερβιρισμένες με χειροποίητο παγωτό και μια νόστιμη σάλτσα φράουλας που θα φτιάξουμε μόνοι μας. Η απόλαυση σε όλο της το μεγαλείο!

Τι να πει κανείς γι’ αυτό το ντελικάτο γλυκό που ξεσήκωσε δύο λαούς, Νέα Ζηλανδία και Αυστραλία, διεκδικώντας την πατρότητά του? Για την ιστορία να ξέρετε ότι η Άννα Πάβλοβα ήταν η πιο διάσημη μπαλαρίνα όλων των εποχών. Όλοι έχουμε ακουστά την παράσταση του Τσαΐκόφσκι “Η λίμνη των κύκνων” στην οποία η ίδια πρωταγωνιστούσε, εξού και το παρατσούκλι της που ήταν “κύκνος”. Προς τιμή της ένας σεφ της αφιέρωσε μια τούρτα που την ονόμασε Πάβλοβα. Μια τούρτα ολόλευκη, ελαφριά και εύθραυστη όπως η γοητευτική και αξέχαστη μπαλαρίνα!

Αυτή είναι και η αίσθηση που σου αφήνει αυτό το γλυκό. Εύθραυστο και τραγανό εξωτερικά, απαλό και αφράτο εσωτερικά. Μετά από τόσα χαρακτηριστικά δεν θα μπορούσα να μην το δοκιμάσω.

Δεν θα σας μιλήσω για την πρώτη μου προσπάθεια… Ήταν η απόλυτη αποτυχία καθώς δεν έδωσα την απαραίτητη προσοχή στην παρασκευή του. Όμως γι’ αυτό το γλυκό, τις φωλιές Πάβλοβας, όπως πιστεύω και στην ζαχαροπλαστική γενικότερα, θα πρέπει οι κινήσεις μας να είναι ακριβείς και συγκεκριμένες, όπως και τα βήματα μιας μπαλαρίνας!

Φωλιές Πάβλοβας με παγωτό και σάλτσα φράουλας

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μου στο YouTube για να μην χάνετε τα βίντεο με τις κατασκευές μου!

Φωλιές Πάβλοβας με παγωτό και σάλτσα φράουλας

Πάμε λοιπόν να σας δώσω την συνταγή και οδηγίες για να φτιάξετε κι εσείς πετυχημένες φωλιές Πάβλοβας.

Υλικά:

  • 4 ασπράδια αυγού σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 φλιτζάνι ψιλή κρυσταλλική ζάχαρη
  • 1-2 βανίλιες άρωμα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού λευκό ξύδι

Εκτέλεση:

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 100 βαθμούς Κελσίου.
  2. Σε μεγάλο μπολ χτυπάμε στο μίξερ τ’ ασπράδια για λίγη ώρα μέχρι ν’ αφρίσουν (ίσα να ενωθούν).
  3. Προσθέτουμε σταδιακά και πολύ αργά την ζάχαρη ενώ συνεχίζουμε το χτύπημα σε δυνατή ταχύτητα.
  4. Τέλος, προσθέτουμε τις βανίλιες και το ξύδι. Συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη, περίπου 10 λεπτά. Στο τέλος θα έχουμε μια σφιχτή και γυαλιστερή μαρέγκα.
  5. Γεμίζουμε με την μαρέγκα μας μια σακούλα ζαχαροπλαστικής και τοποθετούμε μπροστά τη μύτη με το μεγάλο αστέρι.
Συνταγή για φωλιές πάβλοβας

Ντύνουμε με χαρτί ψησίματος 2 λαμαρίνες. Ξεκινάμε αρχικά να δημιουργήσουμε την βάση της φωλιάς με έναν κύκλο και “σηκώνουμε” ύψος κάνοντας 2 κυκλικά στρώματα ακουμπώντας στη βάση. Ψήνουμε για 1 ώρα και στη συνέχεια σβήνουμε τον φούρνο αφήνοντας τις φωλιές να κρυώσουν εκεί μέσα. Είναι έτοιμες!

IMG 1546

Μπορούμε να τις διατηρήσουμε στο ψυγείο, σε καλά κλεισμένο δοχείο, για 2-3 μέρες όμως μπορούμε και να τις καταψύξουμε για αρκετό καιρό. Είναι θέμα λίγων λεπτών να ξεπαγώσουν και να τις γεμίσουμε με πολλούς τρόπους.

Φωλιές Πάβλοβας

Με τι να γεμίσουμε τις φωλιές Πάβλοβας

Τις φωλιές Πάβλοβας θα τις δείτε πολλές φορές να έχουν γέμιση σαντιγί ή τυρί κρέμα, γαρνιρισμένες με φρέσκα ψιλοκομμένα φρούτα. Εγώ είχα έτοιμο στην κατάψυξη το παγωτό φράουλα που σας έδειξα στο πασχαλινό τεύχος του Cook,craft,create. Γέμισα μ’ αυτό τις φωλιές και γαρνίρισα με μια εύκολη και γρήγορη σάλτσα φράουλας.

Υλικά για σάλτσα φράουλας:

  • 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένες φράουλες
  • 2 κουταλιές της σούπας μέλι
  • 1-2 κουταλιές νερό
  • μερικές σταγόνες λεμόνι

Βάζουμε όλα τα υλικά σε κατσαρολάκι και τα βράζουμε για 5 λεπτά. Αφού κρυώσει ρίχνουμε τη σάλτσα πάνω από το παγωτό. Την διατηρούμε στο ψυγείο.

Φωλιές Πάβλοβας με παγωτό και σάλτσα φράουλας
Φωλιές Πάβλοβας με παγωτό και σάλτσα φράουλας

Αυτός ο συνδυασμός μαρέγκας παγωτού φράουλας, δένει τόσο αρμονικά που δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερο επιδόρπιο γι’ αυτήν την εποχή!

IMG 1780

Ιδανικό και για πασχαλινό κέρασμα ειδικά μετά την κρεατοφαγία του Πάσχα που θέλουμε κάτι ελαφρύ και δροσερό. Όπως καταλαβαίνετε το κέρασμα για την γιορτή μου είναι ήδη στην κατάψυξη!

IMG 1748

Ακολουθήστε με στο Instagram για να μαθαίνετε κι από εκεί τα νέα μου και να βλέπετε όλες τις φωτογραφίες που μοιράζομαι με τους φίλους μου!

Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε με την μαρέγκα εκτός από τις φωλιές Πάβλοβας

Να συμπληρώσω ότι εκτός από φωλιές μπορείτε να απλώσετε τη μαρέγκα πάνω σε αντικολλητικό χαρτί σε σχήμα μεγάλου δίσκου. Να φτιάξετε 2 ίδιους δίσκους, να ψήσετε και να τους χρησιμοποιήσετε όπως τα παντεσπάνι στις τούρτες, με γέμιση σαντιγί και φρέσκες φράουλες για γαρνίρισμα.

Επίσης μπορείτε να κρατήσετε λίγη μαρέγκα στη σακούλα και να δημιουργήσετε μικρά μαρεγκάκια.

Αφράτα και τραγανά μαρεγκάκια

Διαβάστε επίσης:

  • Συνταγή για χρωματιστά μαρεγκάκια – μπεζέδες
  • Τούρτα μονόκερος πολύχρωμη με μαρεγκάκια
  • Συνταγή για εύκολο Banoffee (μπανόφι)

Είναι τόσο νόστιμα και λιώνουν στο στόμα που αν κάνετε την αρχή δύσκολα θα σταματήσετε!

IMG 1773

Φτάνοντας στο τέλος αυτής της μεγάλης ανάρτησης, ψάχνω να βρω μια λέξη που θα περιέγραφε τη γεύση που αφήνει στο στόμα αυτό το γλυκό από την πρώτη κιόλας κουταλιά… Απογείωση! Ναι, αυτό είναι! Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!

IMG 1787

Σας φιλώ ♥

Share 0
Tweet 0
Pin it 3
Share 0

Για μην χάνετε κανένα παρόμοιο άρθρο:

  • Κάντε εγγραφή στο Google News
  • Κάντε subscribe στο YouTube
  • Ακολουθήστε με στο Facebook
  • Ακολουθήστε με στο Instagram
Total
3
Shares
Share
Tweet
Share
Pin it
Share
Share
Share
Λαμπρινή Μιχαήλ
Λαμπρινή Μιχαήλ

Με λένε Λαμπρινή Μιχαήλ και ασχολούμαι με τις diy κατασκευές, τις μεταμορφώσεις επίπλων, την διακόσμηση και ανανέωση σπιτιού. Στο lamprouka.gr και στο Youtube παρουσιάζω τις κατασκευές μου βήμα - βήμα. Επίσης αγαπώ την ζαχαροπλαστική και μοιράζομαι δοκιμασμένες συνταγές για γλυκά και τούρτες γενεθλίων.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • Γλυκά
Προηγούμενο άρθρο
Πασχαλινή πρασινάδα και διακόσμηση με αυγά
  • Πασχαλινά DIY
  • Διακόσμηση

Πασχαλινή πρασινάδα και διακόσμηση με αυγά

  • Λαμπρινή Μιχαήλ
  • 20 Μαρτίου 2015
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Επόμενο άρθρο
diasmitika auga me xartopetseta decoupage
  • Πασχαλινά DIY

Διακόσμηση σε πασχαλινά αυγά με ντεκουπάζ

  • Λαμπρινή Μιχαήλ
  • 31 Μαρτίου 2015
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Subscribe

Κάντε εγγραφή στο newsletter

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
suntagi gia mpanofi
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Συνταγή για εύκολο μπανόφι με έτοιμη καραμέλα

  • Λαμπρινή Μιχαήλ
  • 8 Μαρτίου 2019
tarta me freska kerasia kai crumble
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Τάρτα με φρέσκα κεράσια και crumble

  • Λαμπρινή Μιχαήλ
  • 18 Ιουνίου 2018
eukolo rolo sokolatas
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ρολό σοκολάτας, η πιο εύκολη συνταγή

  • Λαμπρινή Μιχαήλ
  • 30 Δεκεμβρίου 2017
suntagi gia xromatista kai tragana maregkakia mpezedes
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Συνταγή για χρωματιστά μαρεγκάκια – μπεζέδες

  • Λαμπρινή Μιχαήλ
  • 15 Φεβρουαρίου 2017
eukoli suntagi gia mpraounis
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Εύκολη συνταγή για μπράουνις (brownies)

  • Λαμπρινή Μιχαήλ
  • 13 Δεκεμβρίου 2016
carrot2Bcake6
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Συνταγή για κέικ καρότου με γλάσο σοκολάτας

  • Λαμπρινή Μιχαήλ
  • 11 Νοεμβρίου 2016
17 σχόλια
  1. Ο/Η Unknown λέει:
    27 Μαρτίου 2015 στις 7:14 πμ

    Τι μας κάνεις Λαμπρινή μου πρωί πρωί,σκέτη κόλασηηηη…….

    Απάντηση
  2. Ο/Η Ελενη λέει:
    27 Μαρτίου 2015 στις 7:22 πμ

    Λατρεύω τη μαρέγκα, λατρεύω και την πάβλοβα. Επιπλέον οι μαρέγκες είναι από τα πιο ελαφριά γλυκάκια για να αντιμετωπίσεις την απογευματινή υπογλυκαιμία!
    Μόνο που εγώ τις αγοράζω έτοιμες, δεν ξέρω αν είναι τόσο εύκολες όσο τις κάνεις να φαίνονται αλλά μια φορά που δοκίμασα η αποτυχία ήταν παταγώδης!!!

    Τι κι αν βρέχει; Καλημέρα!
    Ελένη
    myfortysomethingworld.wordpress.com/

    Απάντηση
  3. Ο/Η mtrg λέει:
    27 Μαρτίου 2015 στις 7:38 πμ

    Τι να πρώτο σχολιάσει κανείς τις υπεροχες δροσερές εικόνες!!!φαινεται τόσο ωραίο και εύκολο γλυκό οτι χρειάζεται μετά την κρεατοφαγια,μια ερώτηση έχω !μπορουμε να τις βάλουμε κατάψυξη ;ειναι το ίδιο νόστιμες και τραγανές ή θα μαλακωσουν;

    Απάντηση
    1. Ο/Η Λαμπρινή λέει:
      27 Μαρτίου 2015 στις 7:56 πμ

      Καλημέρα!Ναι ,είναι το ίδιο τραγανές και νόστιμες.Θέλουν μόνο 1-2 λεπτά για να ξεπαγώσουν.Και επίσης το μπολ που θα φυλαχτούν να κλείνει καλά για να μην πάρουν μυρωδιά από την κατάψυξη.♥

      Απάντηση
    2. Ο/Η Unknown λέει:
      27 Μαρτίου 2015 στις 8:31 πμ

      Αχ τι τέλειες που είναι!!! Κριμα να μην έχω χώρο στην κατάψυξη να τις φτιάξω απο τώρα….

      Απάντηση
  4. Ο/Η Νίκη λέει:
    27 Μαρτίου 2015 στις 8:05 πμ

    Λαμπρινούλα είσαι θησαυρός! Τι υπέροχο,λαχταριστό γλυκό!
    Και για μένα είναι δωρο γιατί άρχισα διατροφη χωρίς γλουτένη και καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό για κάποια που χωρίς γλυκό δε ζει…
    Θα είναι το γλυκό για το φετινό Πάσχα!
    Φιλιά πολλά!!

    Απάντηση
  5. Ο/Η Christina Panetsou λέει:
    27 Μαρτίου 2015 στις 8:56 πμ

    Τί μας κάνεις πρωί πρωί??? Εννοείται πως θα δοκιμάσω τη συνταγή σου!!!
    Φιλιά!

    Απάντηση
  6. Ο/Η Ελπίδα - two boys and hope λέει:
    27 Μαρτίου 2015 στις 10:07 πμ

    απογειωθηκα και μονο που τα ειδα!!! σουπερ φραουλένιο επιδόρπιο!! δροσερό και ελαφρύ!! Μπραβο Λαμπρινη μου!! πολλα φιλια

    Απάντηση
  7. Ο/Η Parents Land Gr λέει:
    27 Μαρτίου 2015 στις 10:49 πμ

    Εδω ειναι χειροτερος θανατος η φωτο!!!!!!!! Ειναι πειρασμός μεγάλος. Θα το φτιαξω ανημερα το Πασχα τέλος. Δειχνει εντυπωσιακό και δεν μπορω να αντισταθώ.

    Απάντηση
  8. Ο/Η ___ λέει:
    27 Μαρτίου 2015 στις 10:54 πμ

    Δείχνουν τέλειες! Μία ερώτηση μόνο: μυρωδιά αυγού αφήνει;

    Απάντηση
    1. Ο/Η Λαμπρινή λέει:
      27 Μαρτίου 2015 στις 8:48 μμ

      Γεια σου Μαριάννα!Στην πρώτη μου προσπάθεια ναι μύριζε συν όλα τα άλλα κακά που είχαν…Αλλά από έρευνα που έκανα γι'αυτό, έμαθα ότι το καλό χτύπημα,οι βανίλιες και το ξύδι βοηθάνε να μην μυρίσει η μαρέγκα.Έτσι κι έγινε,αυτές δεν μου μύρισαν καθόλου!Δεν ξέρω αν παίζουν ρόλο και τα αυγά.Τα δικά μου ήταν πολύ φρέσκα.♥

      Απάντηση
  9. Ο/Η Αθηνά λέει:
    27 Μαρτίου 2015 στις 1:13 μμ

    Από τα αγαπημένα μου γλυκά!! Και τι λαχταριστές φωτογραφίες Λαμπρινή μου!! Φιλιά πολλά, καλό ΣΚ!

    Απάντηση
  10. Ο/Η Μαρία Έλενα λέει:
    28 Μαρτίου 2015 στις 2:20 μμ

    Όμορφη συνταγή
    Φιλάκια …

    Απάντηση
  11. Ο/Η Unknown λέει:
    28 Μαρτίου 2015 στις 8:11 μμ

    Τι υπέροχο, λαχταριστό γλυκό!!!!α
    Καλό σ/κ!!
    Φιλάκια!!!

    Απάντηση
  12. Ο/Η Woman in Blogs λέει:
    29 Μαρτίου 2015 στις 3:54 μμ

    Αχ, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μου αρέσει αυτό το γλυκό! Και δεν μπορείς να φανταστείς επίσης πόσο οικτρά έχω αποτύχει να το φτιάξω! Φταίει που δεν μπορώ να πειθαρχήσω στις τόσο αυστηρές οδηγίες της ζαχαροπλαστικής….
    Οι φωτό σου είναι υπέροχες!!!!!!!!!!!!!
    Καλή εβδομάδα!

    Απάντηση
  13. Ο/Η Kitchen Stories λέει:
    30 Μαρτίου 2015 στις 11:59 πμ

    Πολύ φροντισμένες και εξαιρετικά φτιαγμένες οι μαρέγκες και όλη η πάβλοβα θεσπέσια!
    Αγαπημένες γεύσεις, παγωτό, φράουλες και μαρέγκες.

    Καλημέρα Λαμπρινή!
    Ζ.

    Απάντηση
  14. Ο/Η My Lovable Baby (by Daeira mommy) λέει:
    30 Μαρτίου 2015 στις 1:54 μμ

    Με κόλασες τώρα…

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Follow Us
Διαβάστε επίσης
  • pos na vapsete kuklous ton toixo

    Πως να βάψετε κύκλους στον τοίχο με στένσιλ από χαρτόνι

    • 4 Αυγούστου 2010
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
  • Μεταμόρφωση παιδικού δωματίου σε εφηβικό

    Μεταμόρφωση παιδικού δωματίου σε εφηβικό

    • 12 Φεβρουαρίου 2021
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
  • metamorfosi trapeziou kai poluthronas

    Βάψιμο επίπλων εξωτερικού χώρου με ριπολίνη νερού

    • 28 Ιουνίου 2018
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
  • ananeosi epiplon mpalkoniou kai kataskeves apo paletes

    Ανανέωση επίπλων μπαλκονιού και τραπεζάκι από παλέτες

    • 9 Ιουνίου 2020
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Κατηγορίες
Δημοφιλή άρθρα
  • Ζύμη για στολίδια με σόδα και κορν φλάουρ. 1
    Ζύμη για στολίδια η συνταγή οδηγίες και μυστικά
    • 25 Νοεμβρίου 2012
  • Καθαρισμός τζακιού και βάψιμο, πως να το κάνεις μόνος σου 2
    Καθαρισμός τζακιού και βάψιμο με 5 εύκολα βήματα
    • 16 Μαΐου 2022
  • Μεταμορφώσεις επίπλων στο φυσικό χρώμα του ξύλου 3
    3 μεταμορφώσεις επίπλων στο φυσικό χρώμα του ξύλου
    • 13 Μαΐου 2022
  • Diy σουβέρ από υγρό γυαλί και αποξηραμένα λουλούδια, τεχνική, κατασκευές 4
    Diy σουβέρ από υγρό γυαλί και αποξηραμένα λουλούδια
    • 9 Μαΐου 2022
  • vasi gia keik apo ena karouli kalodiou 5
    Βάση για κέικ και γλυκά: Πως να την φτιάξεις μόνος σου
    • 26 Φεβρουαρίου 2019
  • foto3 chalkboard efhes arhi post 6
    Φτιάξε εβδομαδιαίο πάνελ οργάνωσης με ξύλινα στικς
    • 11 Ιανουαρίου 2020
Author
Λαμπρινή Μιχαήλ
Λαμπρινή Μιχαήλ
Με λένε Λαμπρινή Μιχαήλ και ασχολούμαι με τις diy κατασκευές, τις μεταμορφώσεις επίπλων, την διακόσμηση και ανανέωση σπιτιού. Στο lamprouka.gr και στο Youtube παρουσιάζω τις κατασκευές μου βήμα - βήμα. Επίσης αγαπώ την ζαχαροπλαστική και μοιράζομαι δοκιμασμένες συνταγές για γλυκά και τούρτες γενεθλίων.
Πληροφορίες
  • Ας γνωριστούμε!
  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
Ετικέτες
Creative-Bloggers Diy Video Ανακαίνιση-παιδικού-δωματίου Ανακαίνιση κουζίνας Γλυκά Διακόσμηση Διακόσμηση-τζακιού Ιδέες Κατασκευές Μεταμόρφωση-διακοσμητικών Μεταμόρφωση-μπάνιου Μεταμόρφωση επίπλου Μπαλκόνι Μπισκότα Οργάνωση Πάρτυ Πάσχα Παγωτά Παιδικό-δωμάτιο Πασχαλινά-γλυκά Πινιάτες Ραπτική Στιγμές Ταπετσαρία Το-σπιτάκι-στο-βουνό Τούρτες Φοιτητικό σπίτι Χριστουγεννιάτικα DIY ανακαίνιση σαλονιού
Δείτε επίσης
  • xristougennniatikos diskos asteri
    Χριστουγεννιάτικος δίσκος σε σχήμα αστεριού
    • 10 Δεκεμβρίου 2018
    • 1 λεπτό
  • ftiakse ena disko me psifides
    Η τεχνική του ψηφιδωτού μέσα σε έναν παλιό δίσκο
    • 7 Ιουλίου 2018
    • 1 λεπτό
  • Diy διακοσμητικό ξύλινο μπολ από πριονίδι
    Πως να φτιάξετε ένα ξύλινο μπολ από πριονίδι
    • 3 Ιουνίου 2022
    • 7 λεπτά
  • Διακόσμηση σαλονιού με ταπετσαρία στον τοίχο
    Διακόσμηση σαλονιού με ταπετσαρία στον τοίχο
    • 2 Μαρτίου 2021
    • 6 λεπτά
  • Μεταμόρφωση επίπλου για παπούτσια
    Μεταμόρφωση επίπλου για παπούτσια
    • 5 Νοεμβρίου 2015
    • 1 λεπτό

© Copyright 2021 - All Rights Reserved. Δημιουργήθηκε από τον Παναγιώτη Σακαλάκη
.

Γράψτε εδώ και πατήστε Enter.