Ολική ανακαίνιση κουζίνας εξοχικού σπιτιού

Ολική ανακαίνιση κουζίνας εξοχικού σπιτιού που από αποθήκη μεταμορφώθηκε σε ένα πανέμορφο σπιτάκι στο βουνό με πολλή προσωπική εργασία, βαψίματα και κατασκευές.
Η κουζίνα στο σπιτάκι μας είναι έτοιμη και όχι μόνο αυτή αλλά και πολλά άλλα. Έχω ρίξει το βάψιμο της ζωής μου! Τον τελευταίο καιρό είμαι μ’ ένα πινέλο στο χέρι αλλά σχεδόν έχω τελειώσει με τα πολλά βαψίματα. Αυτά που μου έχουν μείνει είναι κάποια διακοσμητικά που φτιάχνω σιγά σιγά και κάποιες μεταμορφώσεις σε παλιά αντικείμενα.
Πριν σας δείξω την ολική ανακαίνιση κουζίνας θέλω να δείτε το χρώμα που έβαψα τους τοίχους σε όλο το σπιτάκι. Είναι ένα ανοιχτό λαδί, πολύ φωτεινό και ταιριαστό χρωματικά με όλα τα υπόλοιπα έντονα χρώματα!

Βρείτε μας στην ομάδα μας στο Facebook “Φτιάξτο αλλιώς – Πριν & Μετά” για να μοιράζεστε μαζί μας και τις δικές σας δημιουργίες για οτιδήποτε έχετε μεταμορφώσει από τα πιο απλά αντικείμενα μέχρι ολόκληρα δωμάτια!
Αναλυτικά πως έκανα την ολική ανακαίνιση κουζίνας του εξοχικού μας σπιτιού
Αυτή η μέρα που έβαψα το σπίτι ήταν και η πιο κουραστική. Ευτυχώς πάνω στο άσπρο που ήταν πριν, το χρώμα αυτό δεν χρειάστηκε και δεύτερο χέρι. Συγχρόνως πέρασα και με άσπρη λαδομπογιά όλα τα παράθυρα και πόρτες. Κούρασηηηηη!

Την τελευταία φορά σας είχα δώσει μια ιδέα για την μεταμόρφωση του ψυγείου. Η αλήθεια είναι ότι τα ψυγεία δεν τα βάφεις αλλά αν το κάνεις θα πρέπει να το κάνεις και σωστά. Φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν ειδικά υλικά για αυτή τη δουλειά. Όμως το έκανα γιατί δεν είχα και τίποτα να χάσω.
Ήταν ένα παλιό ψυγείο, πολύ φθαρμένο από τον χρόνο και σκέφτηκα ότι μόνο καλό θα του έκανα! Τόλμησα και το έβαψα με την κόκκινη λαδομπογιά και τελικά δεν το μετάνιωσα! Το πέρασα βέβαια τρία χέρια για να στρώσει.

Ο νεροχύτης δεν έχει ντουλάπι από κάτω και μ’ ένα ύφασμα το έντυσα για να δείχνει λίγο πιο όμορφο. Το συγκεκριμένο ύφασμα ήταν μια παλιά παπλωματοθήκη. Νομίζω ότι όταν βρω τα κατάλληλα υφάσματα που να μου αρέσουν περισσότερο θα το αλλάξω αλλά προς το παρόν το έβαλα για να μαζευτεί και η κουζίνα.

Δείτε πως ήταν ο χώρος πριν την ολική ανακαίνιση κουζίνας.

Υπάρχουν και εδώ πράγματα που είναι σ’ εκκρεμότητα όπως τα πλακάκια, η κουρτίνα και η διακόσμηση αλλά θα γίνουν σύντομα κι αυτά!

Η κουζίνα πριν την μεταμόρφωση.

Αυτή ήταν η ολική ανακαίνιση κουζίνας του εξοχικού σπιτιού μας στο βουνό και η διαφορά του πριν με του μετά είναι απίστευτη! Κέφι να υπάρχει, χρόνος και μεράκι. Αν υπάρχουν όλα αυτά τότε το αποτέλεσμα θα μας ανταμείψει!

Διαβάστε επίσης:
- Ανακαίνιση εξοχικού το σπιτάκι στο βουνό
- Το σπιτάκι στο βουνό και το δικό μας Πάσχα
- Μεταμόρφωση τραπεζαρίας εξοχικού και diy κατασκευές
Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλοι μου. Να είστε όλοι καλά!
Για μην χάνετε κανένα παρόμοιο άρθρο:
28 σχόλια
Καλημέρα!!!!
Είμουν σίγουρη ότι θα την έκανες πολύ ωραία!!!! Μπράβο!!!
Καλή βδομάδα!!!!
Δεν έχω λόγια!!!Μιά βόλτα σε όλες σου τις παρουσίασεις μέχρι κάτω ήταν αρκετή για να μείνω άφωνη!!! Τη ζωντάνεψες αυτή την κουζίνα που…κοιμόταν, της χάρισες τη ζωή!!! Καταλαβαίνω ότι κουράστηκες-βάφουμε πάντα μονοι το σπίτι μας- αλλά το αποτέλεσμα είναι μεγάλη ανταμοιβή!!! Θα κάνω και εγώ το φυσικό αρωματικό, ελπίζω να μου πετύχει!
Καλή εβδομάδα!!!
Γίνεται φανταστικό σιγά-σιγά το σπιτάκι στο βουνό! Οταν το τελειώσεις περιμένουμε πρόσκληση για καφέ! 🙂
Αααα… όσο για ονόματα για θηλυκά: sugar, vanilla, cookie, Ζαίρα, Σίλκυ.
Για τα αγοράκια: Καίσαρας, Λέων, Μουσούδας.
Ελπίζω να βοήθησα.
Πολυ όμορφη και τακτοποιημένη έγινε η κουζινούλα σας!Φωτεινή και χαρούμενη! Καλά μαγειρέματα!
Υπέροχη η μεταμόρφωση της κουζίνας σας!!!Και τι γλυκιά φατσούλα είναι αυτή απο το κουταβάκι!!!Φιλάκια πολλά και καλή εβδομάδα!!!
Χτες προσπαθούσα από έναν υπολογιστή με αργόστροφο ίντερνετ να σχολιάσω την προηγούμενη ανάρτησή σου αλλά δεν τα κατάφερα! Δεν είχα υπομονή και χρόνο. Σήμερα όμως θα πρέπει να σου πω πως οι αλλαγές είναι πολύ καλές! Οι χρωματικοί συνδυασμοί φανταστικοί! Εύχομαι το σπιτάκι σας να γίνει κουκλίστικο! Kathy by anthomeli
Ναι οσο περναει ο καιρος αρχιζει και περνει μορφη και αποψη και γίνεται μια χαρουμενη και ομορφη κουζινα!! Εκανες πολυ καλη δουλεια και να ειστε ολοι καλα να το χαιρεστε το σπιτακι σας!
Φιλια πολλα!!
Πολύ όμορφη την έκανες! Μπράβο, τεράστια αλλαγή, τώρα θα χαίρεσαι να κάθεσαι στην κουζίνα!
Λαμπρινή μου δεν έχω λόγια…πραγματικά μπράβο σου!!!!!!Στα καλύτερά της η κουζίνα..καλά μαγειρέματα ;)!!!Καλέ ένα τέτοιο σκυλάκι-αρκουδάκι μας επισκέφτηκε αυτές τις μέρες στο σπίτι,σαν αδέρφια μοιάζουν!!
Καλή συνέχεια καλή μου και καλή εβδομάδα!!!
Μπράβο σου !!!Πολύ ωραια μεταμόρφωση,με ομορφα και φωτεινά χρώματα!!!
Καλή εβομάδα να έχεις,φιλάκια!!!
Λαμπρινή μου είσαι φοβερή, χαρά στο κουράγιο σου! Έγινε κουκλίστικο το σπιτάκι! ΑΛλά και η φατσούλα στο τέλος είναι όλα τα λεφτά! Καλή συνέχεια κορίτσι μου και καλή δύναμη!
Λαμπρινη, το' κανες αγνωριστο! Εισαι αξια κοπελα, μπραβο σου! Να ειστε ολη η οικογενεια καλα να το χαρειτε!
Φιλια πολλα!!!
Μπράβο για το κουράγιο, το μεράκι και την όρεξη. ΜΠΡΑΒΟ, πολύ αξιόλογο αποτέλεσμα!!
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΓΝΩΡΙΣΤΟ ΕΓΙΝΕ,,,,ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!!
Νοικοκυρά και χρυσοχέρα μου εσύ!!!!!!!!!!!Τέλεια η δουλειά που έκανες και χαλάλι ο κόπος σου!!!!!!!
Λοιπόν να προτείνω ονόματα που έχουν Ρ γιατί το ακούν οι σκύλοι, όπως ΗΡΑ, ΡΑΜΠΟ, ΕΡΜΗΣ, ΙΡΜΑ, ας ΠΟΎΜΕ ΚΑΙ ΚΆΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΌ..ΧΑΧΑΧΑ!!!!!Μαρίκα πως σου ακούγεται; Μάρκος; Καλό ε!!!!!!!!!!!!!
Λαμπρούκα μου φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!
Εσύ παιδί μου είσαι φοβερή….. τόση δουλειά!!!!! Την έκανες όμως τέλεια την κουζίνα στο σπιτάκι, χαλάλι η τόση κούραση! Τώρα θα το καμαρώνεις.
Όσο για την απίθανη φατσούλα, εμένα θα μου ταίριαζε το "Κλικ"!!!
Φιλάκια
Άχου, Μπισκοτάκι να την πειτε τη φατσούλα, είναι γλύκα!
Καλά η κουζίνα αγνωριστη, αυτός ο συνδυασμός χρωμάτος είναι το κάτι άλλο, μ'αρέσει πολύ!
Καταλαβαινω ποση δουλειά έχεις ρίξει, αλλά χαλάλι!
Φιλιά πολλά!!
Είσαι ΑΠΙΘΑΝΗ!!!! Καταπληκτική η κουζινάτη μεταμόρφωση!! "Εριξες" πολλή και καλή δουλειά στην ανακαίνιση του σπιτιού αλλά το αποτέλεσμα σε δικαίωσε!!!
Φιλάκια !! Και να ξεκουραστείς λιγάκι!
Καταπληκτικο το αποτελεσμα!!
Μπραβο βρε Λαμπρινη!!!
Φιλιααα
Θαυμάσια μεταμόρφωση, ωραία ιδέα τα γράμματα στο
ψυγείο.
Δεν έχω ονόματα να σου προτείνω, θα έλεγα να
διαλέξετε δισύλλαβο, ακούει καλύτερα το σκυλάκι !
ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!
Εξαιρετικό το αποτέλεσμα!!!!!!!!! Θέλει υπομονή, επιμονή και τόλμη αυτό το σπορ της μεταμόρφωσης
Λαμπρουκάκι μου αγώριστη έγινε η κουζίνα σου! Χίλια μπράβο!!! Τώρα για τα σκυλακια σου (Εγώ ως φιλοζωη εχω τρία ένα λυκοσκυλο ένα μποξερ και ενα μαλτεζ) Λοιπόν για αγόρι: Ρώμελ,Ιβάν,Ρεξ και για κοριτσια: Ρόξυ, Ίρμα , Ηρα, Ελπιζω να σε βοήθησα… Καλό βραδυ!
Πολύ όμορφο και φωτεινό το αποτέλεσμα!Σε προκαλεί να περάσεις χρόνο μέσα σε αυτό το τόσο χαρούμενο περιβάλλον!
ΟΥΤΕ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ!!!!!!
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!!!!
ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΨΕΣ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ!!!
Πολλή δουλειά έχεις ρίξει Λαμπρούκα μου ! Ούτε ψύλλος στον κόρφο σου ! Αλλά χαλάλι, γιατί ο χώρος έχει γίνει αγνώριστος ! Και το κόκκινο ψυγείο η αδυναμία μου !!!
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καταπληκτικη δουλεια και αποτελεσμα!